Päť dôvodov, prečo si milovanie neodkladať na večer

S milostnými zážitkami si drvivá väčšina ľudí spája práve prítmie včera. Veda, naše telo a ani okolnosti však často tejto dennej dobe neprajú. Je lepšie si láskanie užiť skôr ako vyjdú prvé hviezdy.

27.07.2018 07:00
sex, intimity, milovanie Foto:
Deň prináša priestor aj na tanec, erotické hry a rôzne zaujímavé intímne aktivity.
debata

Hormóny

Ak chcete poznať čas, ktorý je na milovanie najvhodnejší z hľadiska hormónov, je to určite krátko po zobudení. Vtedy je hladina testosterónu u mužov aj žien najvyššia. Nemusíte chodiť k lekárovi na testy, desiatky realizovaných štúdií určili, že práve u žien kulminuje výška testosterónu o deviatej ráno. Vtedy je pre nich sex najkrajší a libido je najvyššie. Ani u mužov v tomto čase ešte neochabuje a preto netreba váhať.

Skoršie ráno – viac šancí

Ideálne aj v čase, ak už máte deti. Tie napríklad cez víkendy zvyknú spať dlhšie. Poslať ich naopak večer do postele skôr, zaváňa neúspechom. Preto ak si chcete aj počas rodičovských povinností vychutnať intímne slasti, neoplatí sa čakať. Radšej si privstať.

S energiou sa miluje lepšie

Sex v podstate nie je relaxačné cvičenie. Hoci prináša blaho, uvoľnenie aj pocit príjemne strávených chvíľ, do veľkej miery je to námaha. A po celom dni v práci, starostiach, povinnostiach, naháňaní má už len mizivé percento ľudí energiu na nejaké fyzické výkony. Preto je vhodné si milovanie zaradiť do činnosti, ktoré prichádzajú na rad skôr, ako keď už do postele padáte od únavy.

Budete mať krajší deň

Muži po sexe zaspávajú rýchlejšie a hoci aj ženám milovanie robí dobre na sladké sny, bývajú rozrušenejšie. Často dokonca prekypujú energiou. A preto je vhodné milovať sa počas dňa. Nielenže máte samotnej energie na prežívanie sexu viac, ale pekný orgazmus vám rozhodne vylepší zvyšok dňa. Nemusíte mať teda len krajšie sny, ale aj šťastnejšie obdobie bdelosti.

Získate viac možností

Počas dňa máte viac možností, ako si užiť milovanie. A to nielen čo sa týka miest, ale aj polôh a erotických hier. Ak totiž večer po sprche zatvoríte za sebou dvere spálne, obvykle volíte možnosť iba zhasnúť, alebo nechať rozsvietené. Deň však prináša priestor aj na tanec, erotické hry, zábavky, môžete vymyslieť navzájom zaujímavé intímne aktivity. Večer na to obvykle nie je veľa chuti ani možností.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #energia #intimity #hormóny #erotické hry #ranné milovanie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....