Muž v znamení raka: Potrebuje sa odpútať od matky

Ženy, ktoré randíte alebo už žijete s mužom v znamení raka, majte sa na pozore. Vedzte, že s ním si "beriete" aj jeho mamu. Sú spätí ako dve nádoby...

29.06.2018 15:00
debata (2)
Muž v znamení raka. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie raka, rak Muž v znamení raka.

Za všetkým hľadajte matku

Znamenie raka je tým typické. Ak ide o ženu, astrológovia ju charakterizujú ako dobrú matku, ktorá si bez tejto funkcie nevie predstaviť život – a deti od nej odchádzajú veľmi neskoro (niektoré vôbec). Deťom v znamení raka sa ťažko odchádza do školy v prírode, sú neustále zavesené do matkinej sukne. A muž? To isté, len v zelenom! Mimochodom, neznáša samotu.

Je rodinne založený

Takže mama lepšie varí, mama vie všetko lepšie a treba ju často navštevovať. Muž v znamení raka je rodinne založený a matku uprednostňuje pred ženou… V tomto prípade je dobré, ak stretne takú ženu, ktorá bude trochu „nad vecou“, prípadne si so svojou svokrou vybuduje veľmi priateľský vzťah, ale zároveň učiť muža odpútať sa od tejto dôležitej osoby.

Za city sa nehanbí

Tento muž je veľmi citlivý. Nepatrí k silným mužom, ktorí „neplačú“. Vie plakať, ak to tak cíti a za svoje prejavené city sa vôbec nehanbí. Bazíruje na harmónii domova – rád by mal žienku, ktorá nielen navarí a svojimi koláčmi rozvonia celú domácnosť, ale ju aj zútulní. On sa potrebuje rád vracať domov po náročnom dni. Domov nie je preňho provizórnym miestom, kam chodí len prespávať.

Keď prídu deti…

Keď prídu deti, pod mužom v znamení raka sa doslova „zatrasie stolička“. Vníma to tak, že prichádza o svoju dôležitosť, už nebude u ženy ten „prvoradý“. Môže nastať skutočná kríza vo vzťahu, a preto je dobré, aby prevzal na seba niektoré úlohy, aby žene pomáhal s dieťaťom, aby sa mohla vyspať, nabrať sily a venovať sa mu tak, ako predtým… Bude dobrým otcom!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svokra #materstvo #emócie #samota #znamenie rak

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...