Kde si bola? S kým? Prečo? Tieto znamenia majú kontrolovanie v krvi

Milujete svoju slobodu. A hoci túžite po vzťahu, mať na krku chlapa, ktorý vás neustále kontroluje, v žiadnom prípade nechcete.

05.06.2018 14:30
manželstvo, vzťah, hádka, rozvod Foto:
Nepáči sa vám, že partner vás kontroluje na každom kroku?
debata

Otázky typu „Kde si bola?“, „Prečo si bola preč tak dlho?“ a podobne vás dokážu poriadne nahnevať. Potom si dajte pozor na tieto znamenia! O vašom živote chcú mať dokonalý prehľad!

Rak

Milujúci a emocionálny – takí sú raci. Milujú svoju rodinu a tú si chránia. Avšak ich ochranárske inštinkty môžu prerásť do rozmerov, ktoré sa vám nemusia páčiť. Akúsi ľahkosť bytia si nevedia užívať, všetko musia mať pod kontrolou. A týka sa to aj maličkostí, ktoré by ktosi iný prehliadol mávnutím rukou.

Býk

Veľkorysý a verný. Taký je býk. Túži po dlhodobom vzťahu, ak ho má, tak je spokojný. Ale pozor! Práve býci sa stávajú doslova šialencami v kontrolovaní milujúcej osoby. Vo svojej DNA majú zakódovanú žiarlivosť, túžia človeka vlastniť. Z toho vyplýva ich túžba po kontrole partnera.

Škorpión

Vášnivý a srdečný. To sú charakteristiky tohto znamenia. Ich neschopnosť robiť kompromisy z nich však robí partnerov, ktorí sa riadia heslom „buď – alebo“. Ak to nebude po mojom, potom to nebude nijak… Ak s týmto princípom nesúhlasíte a snažíte sa pre svoj život ukradnúť si vlastnú mieru slobody, potom sa škorpión začína brániť. Aj tak, že vás začne doslova prenasledovať – sleduje každý váš krok a to už príjemné nie je.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #žiarlivosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...