Päť znakov, ktoré hovoria o tom, či s partnerom ostanete navždy

Navždy je veličina lásky. Každý ju chce dosiahnuť, no niektorí merajú životné etapy iba ne jej časti. V partnerstve nemožno nikdy zaručiť, že všetko bude ideálne, ale je niekoľko znakov, ktorú určujú, či to bude len epizóda, alebo skutočne dlhotrvajúci vzťah.

20.05.2018 17:00
relax, chôdza, turistika, prechádzka, príroda,... Foto:
Ak máte spoločné záľuby, je pravdepodobné, že váš vzťah vydrží dlho.
debata

Partnera milujete pre neho

Nie ste spolu kvôli peniazom, ani kvôli peknému telu, ani preto, že vás zoznámili rodičia. Nie ste spolu vlastne pre vec, ktorá sa dá pomenovať. Je to jednoduché. Ak neviete prečo vlastne ste s tým druhým, je to viac – menej vzťah, ktorý môže byť večný. Ak totiž máte obaja niektoré presné charakteristiky, ktoré ak by ten druhý nemal, tak ho opustíte, nebude to zrejme na večnosť. Pretože aj pekné telo sa raz stratí, možno aj peniaze, niektoré dni sú ľudia nevrlí a možno príde aj choroba. Človek nebude vždy voňať a nebude vždy pekný. Atribúty večnej lásky sa totiž nemerajú zmyslami.

Ste ako jeden a predsa odlišní

Vrana k vrane sadá, to skutočne platí. Hodíte sa k sebe, ale zároveň ste aj odlišní. Vy sa v niečom dobre orientujete, ale zrazu máte výpadok a partner zachráni situáciu. A rovnako aj opačne. Partner môže byť v niečom skvelý, ale zrazu ste to vy, ktorá doťukne veci, ktoré si on nevšimol. To sú jednoducho situácie, ktoré sa stávajú dvojiciam, čo k sebe ladia, ale sú aj iné. Ako ozubené kolieska. Perfekte vo svojej inakosti do seba zapadajú.

Viete byť šťastní

Toto je jedna z dôležitých vecí. Pretože nie ste šťastní pre niečo. Nemusíte byť šťastní pri mori, ani na luxusnej dovolenke. Samozrejme, to nehovorí o tom, že si ju nemôžete dopriať. No nepotrebujete ju k tomu, aby ste sa cítili s tým druhým dobre. V princípe ste spolu šťastní na luxusnej jachte, na drahej večeri, ale aj v stane, či vo chvíľach, keď máte len jeden druhého.

Máte rovnakú filozofiu

Sem môžeme zahrnúť aj vieru, videnie sveta, náboženstvo a filozofiu. Napríklad kvôli náboženskému presvedčeniu sa viedli vojny, tak že ak ste rozdielnych vierovyznaní, bude to iskriť aj medzi vami. Tak je to aj v prípade, že niekto je turista a druhý sa bojí do lesa. Všímajte si, či vidíte svet v rovnakých farbách. To zabráni tomu, aby bol jeden z vás pre toho druhého farboslepý.

Totožný druh zábavy

Človek nechce len pracovať a spať, ale sa aj zabávať. Ste radi obaja s priateľmi, alebo len sami? Ste typy vysadené na adrenalín, alebo na domácu pohodu? Ak vás zabávajú rovnaké veci, bude to super jazda života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #zábava #partnerstvo #spoločné šťastie

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...