Neklamné znaky, že váš vzťah sa končí

Nezáujem striedajú hádky a do spoločnej postele sa už netešíte. Blíži sa koniec...

20.04.2018 13:00
láska, rozchod Foto:
Máte pocit, že už vás nič nespája?
debata

Minimum komunikácie

Vie váš partner, čo vás dnes potešilo, nahnevalo alebo ohúrilo? A kedy sa vám partner s niečím zveril? Chýbajúce rozhovory sú počiatočným znamením, že s vaším vzťahom to nevyzerá dobre. Ak okolo seba len chodíte bez toho, aby ste komunikovali, blížite sa ku koncu.

V posteli vládne nuda

Pozorujete, že v partnerovi nevzbudzujete žiadnu vášeň? Alebo naopak, pohľad na jeho nahé telo s vami nič nerobí? Sexuálna energia sa z vášho vzťahu vytratila. Iskrenie, vášeň a vzrušenie sú preč, ak náhodou aj k sexu dôjde, o ničom extrémne horúcom sa hovoriť nedá.

Snívate o tom, že ste sama

Už sa dokonca usmievate pri predstave, že budete žiť sama. Máte celkom jasnú predstavu, čo by ste urobili ako prvé, ako by ste si preorganizovali byt, ako by ste strávili leto. Vlastne ste už na rozchod aj nastavená, len ste sa ešte neodhodlali.

Nezáujem

Vy sa už pomaly ukladáte do postele, ale on… Doma nie je, žiadna správa neprišla. Vám to žily nijako netrhá. Uspokojíte sa s konštatovaním: „Veď on príde“ a zaspíte.

Hádky o ničom

Nezáujem striedajú celkom zbytočné hádky o veciach, ktoré nie sú pre váš vzťah nijako zásadné. Nesnažíte sa ich vyriešiť, potrebujete sa len vyventilovať. Možno vami zmieta zlosť, pretože sa nedokážete zo zlého vzťahu niekam pohnúť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nezáujem #vášeň #posteľ

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...