Jarné tipy na výlety oživujúce vzťah

Popri jarnom upratovaní nevynechajte ani vyvetranie vo vzťahu. Každý vzťah z času na čas potrebuje oživiť, vdýchnuť do ohňa čerstvý vzduch. Na to sú výborným tipom výlety za láskou. A my vám poradíme, kam sa vydať.

08.04.2018 12:00
láska, vzťah, prechádzka Foto:
Bez mobilu sa budete držať za ruky, pozerať sa do očí, po okolí, či rozprávať sa.
debata

Spať do prírody

Zabudnite na kávičku v nákupnom centre a vezmite si ju do prírody. Pribaľte jednu deku pod zadok a stačí vyjsť kdesi nad mesto. Na slnečnom mieste v závetrí si spolu užijete pocit, že prišla jar. Ide o obdobie, ktoré je v prírode nabité sexuálnou energiou. Skúste si ju načerpať trochu aj pre seba. Pikniky v prírode sú pre mnoho párov najlepšie afrodiziakum.

Zažite umenie a kultúru

Dajte si rande v kine na dobrom filme, na živom koncerte, zájdite do umeleckej galérie, alebo sa ponorte do krás architektúry. Zažiť umenie je jedna z najkrajších vecí, ktoré môžu zamilované dvojice spolu okúsiť. Umenie má totiž veľmi blízko k láske. Je rovnako éterické a povznášajúce.

Vyjdite na vodu

Nemusí to byť jachta v Karibiku. Pokojne postačí aj člnkovanie na niektorom zo slovenských jazier. Sedíte vo vratkom člene, ste spolu, okolo vás je len voda. Zastaňte niekde v dostatočnej vzdialenosti od brehu a pobozkajte sa. Je to úplne iný pocit, ako dať si pusu na súši. Ste spolu v netradičnom prostredí, v tichu. Odkázaní jeden na druhého. Je to skvelý zážitok pre vzťah.

Nechajte si doma mobil

V tomto prípade vôbec nezáleží kam pôjdete. Môžte sa vydať len na obyčajnú prechádzku. Ale skúste to ako za starých čias. Keď jediným zdrojom kontaktu boli dohody, alebo pevná linka doma. Kašlite na to, že by ste si mali z vášho rande spraviť milión selfie, aby vám všetci závideli. Zabudnite na to, čo robia ostatní a ostaňte svoji. Uvidíte, že sa musíte držať za ruky, lebo v nich nedržíte mobil, pozerať sa naučíte do očí, po okolí, budete sa rozprávať a všímať si veci okolo vás, ktoré by ostali skryté. Zažijete zaujímavý svet, ktorý je pre mnohých už stratený.

Vyvenčite psa spoločne

Ak patríte k dvojiciam so štvornohým priateľom, tak obvykle chodíte na venčenie na striedačku. Losujete, dohadujete sa, nikomu sa veľmi nechce. No čo tak vybrať sa na venčenie spolu? Ruka v ruka. Na rannú, večernú, alebo aj poludňajšiu prechádzku. Pes bude spokojný a sami uvidíte, ako sa zrazu budete cítiť inak. Tak trošku o niečo viac zamilovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #láska #pes #prechádzka #zamilovanosť #výlet

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...