Čo sa stane s vašim telom, ak budete mať sex každý deň?

Ak sa na sex pozrieme pragmaticky, je príjemný, dobrý a plný výhod. Pritom si ho mnoho ľudí dopraje žalostne málo. Namiesto dobrej súlože si zapnú televízor. Pritom ak sa s partnerom pomiluje každý deň, začnete veriť na zázraky. Pretože sa skutočne začnú diať.

07.04.2018 15:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Doprajte si namiesto míňania milovanie a budete šťastnejší.
debata (8)

Dlhší život a mladší zjav

Orgazmus je jedným z najkrajších pocitov na svete. Počas neho sa nám do krvi vylúči hormón dehydroepiandros­terón. Pod týmto komplikovaným názvom sa však podľa lekárov a vedcov skrýva kľúč k dlhovekosti. Jeho produkcia je totiž na vrchole okolo 25 roku života a potom klesá. Preto dnes prebiehajú výskumy, či môže mať kľúčovú úlohu pri odďaľovaní starnutia. Dodávať telu ho netreba len na chemickej báze. Cestou k nemu je orgazmus. Práve v tej chvíli sa vylúči do krvi bez ohľadu na vek. Čím viac orgazmov, tým krajší vzhľad a mladší výzor. Každodenný sex síce nezabráni starnutiu, ale ukazuje sa, že ho výrazne spomalí. A to na telesnej aj duševnej úrovni.

Žiadne studené nohy a ruky

Tento častý ženský problém môže do veľkej miery eliminovať práve častejší sex. Zlepšuje cirkuláciu krvi, čo sa odrazí aj na teplejších údoch. Ale to nie je všetko. Zlepšená cirkulácia automaticky podporuje aj vylučovanie toxínov. Plus ak sa pri dobrom milovaní aj zapotíte, je to lepšie ako detoxikačná kúra.

Viac zdravia

Záujem o rôzne cvičenia, lieky a doplnky výživy je potrebné doplniť záujmom o sex. V ňom sa totiž skrýva priama stimulácia imunitného systému pomocou látky IgA. Budujete si odolnosť voči ochoreniam a dokonca sa vám zaručene zlepší aj dýchanie v prípade, že trpíte alergiou. Skúste terapiu každodenným sexom. Je to rozhodne lepší čas ako ten, ktorý by ste bez neho strávili v čakárni u lekára.

Zlepšíte si vzťah

Vzťah postavený na sexe je síce značne chudobný, ale kvalitnému partnerskému vzťahu častý sex nikdy nepoškodí. Veď čo je zlé na tom, ak deň začnete bozkávaním, láskou a nehou? Alebo ho takto zakončíte? Byť s druhým človekom bez starostí, ale v radosti a pôžitku vzťah posilní omnoho viac, ako napríklad drahá večera v romantickej reštaurácii. Doprajte si namiesto míňania milovanie a budete šťastnejší.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #láska #zdravie #milovanie #orgazmus #mladosť #dlhý život

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...