Muž v znamení barana: Konfliktný nervák, čo rýchlo zabúda

Vládcom ohnivého znamenia barana (druhá polovica marca, resp. prvá polovica apríla), je bojovný Mars. Vďaka nemu majú muži-barani odvahu a sú silní.

29.03.2018 15:00
debata
Muž v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
baran, znamenie baran, aries Muž v znamení barana.

Chudobný príbuzný

Na úvod spomeňme, že spriaznenými dušami tohto muža budú tiež dvaja ohnivci – lev a strelec. Pri levovi je však baran ako taký „chudobný príbuzný“, ktorý by sa od neho mohol veľa učiť. Baranovi totiž chýba to zdravé sebavedomie, ktoré má lev, a tiež nie je ani zďaleka taký cieľavedomý. Plánov má veľa, ale keď stojí v ceste veľa prekážok, zvykne sa znechutený vzdať.

Túži po moci

Rovnako však, ako lev, aj baran túži po moci. Ten pocit, že môže ovplyvniť spoločnosť, že to bude on, vďaka komu sa firma začne uberať iným smerom, on, kto zarobí, vďaka čomu sa jeho rodine bude lepšie dariť. Tento pocit baran potrebuje, keď však ucíti hodené poleno pod nohou, veľmi zneistie. Nie je to človek, čo ide aj „cez mŕtvoly“.

Trápi ho, že sa vzdáva

Každopádne, je bojovník a svoje si dokazuje aj pri flirtovaní. Keď mu ide o ženu, správa sa ako v biznise, získať ju za každú cenu. Kalkuluje. Tento muž ťažko znáša prehry a keď „ľahne na zem“, ťažko opäť vstáva, takže keď ho žena zraní (odmietne), môže zanevrieť, kypieť hnevom, nevie si to odpustiť. Ťažko si odpúšťa aj to, že sa vzdáva.

Zúrivý, nepríjemný…

S týmto mužom sa navyše ťažko debatuje, pretože nevie prijať iné názory (tie jeho sú najlepšie). Nevie viesť diskusiu a je mimoriadne konfliktný. Vie byť zúrivý, nepríjemný a nie je diplomat. Keďže však patrí do skupinky ohnivcov, ako rýchlo sa nahnevá, tak rýchlo ho to prejde. Zajtra si to už nebude pamätať, čo napríklad o takom býkovi nemôžeme tvrdiť.

Krásny život s baranom

Aby sme o baranovi nehovorili len negatívne, ženy s ním môžu prežiť naozaj krásny život. Ak privrú očko vo chvíľach, kedy začne vybuchovať, ak mu nechajú jeho názor, prípadne ho s ním budú zdieľať. Pretože baran vie byť dobrodružný, neskutočne vtipný, dobrý v posteli a kreatívny. Vždy príde s dobrým nápadom, čo ženám predsa imponuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #sebavedomie #hnev #diskusia #znamenie baran

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...