3 naozaj otrepané rozchodové vety

Rozchod príjemný nie je. Ale naozaj si zaslúžite poznať dôvody, prečo vás opúšťa.

20.03.2018 15:00
láska, rozchod Foto:
Najradšej by "zdúchol" bez vysvetlenia?
debata

Sme takí odlišní

Ak vaša odlišnosť neustále „vyskakovala“ vo vzťahu ako prekážka, potom dlhodobo udržateľný nebol. Ak však veta „Sme takí odlišní“ vyskočila z čista-jasna a po nej nasledoval rozchod, je to len jedna z absurdných výhovoriek. Partner s vami byť nechce, ale vysvetľovať dôvody – to nie. Rýchlo zmiznúť, možno už do náručia inej, len aby sa pri rozchodevej téme necítil nijako nepríjemne.

Zaslúžiš si niekoho lepšieho

Za touto vetou nie je nič iné, len čisté sebectvo. Je to on, kto vám nedokáže na rovinu povedať, že s vami nie je šťastný a vysvetliť, prečo. Rozpad vzťahu, pod ktorý sa pospisuje on, týmto spôsobom hádže na vaše plecia. On je vlastne ten, kto je v tom „nevinne“, chce pre vás len to najlepšie – iného partnera.

Nedokážem sa viazať

Ale čo, tak odrazu? Ešte pred pár mesiacmi mu žiadne „viazanie“ sa s vami problémy nerobilo. Opäť ide o otrepanú výhovorku pre niekoho, kto chce zo vzťahu odísť, ale nemá odvahu na to, aby vysvetlil, čo sa pokazilo, čo sa mu nepáči. Možno by ste na vzťahu dokázali aj pracovať, ale on nechce. Bolo by férovejšie, aby vysvetli, čo sa stalo. Máte právo vedieť, prečo vás opúšťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #dôvod #odlišnosť

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...