Poobedné milovanie. Prečo je najlepšie zo všetkých?

Často sa skloňujú výhody ranného milovania a pohodlie večerného sexu. No málokto ocení milovanie po obede. Pritom má tak veľa výhod, že je vhodné si ho dopriať aspoň cez voľné dni.

10.03.2018 15:00
láska, vzťah, milovanie Foto:
Po obede sa dá milovaniu naplno oddávať len v prípade, že máte voľno.
debata (1)

Sex namiesto siesty

Po obede na nás prirodzene prichádza únava. Túžba si ľahnúť a privrieť oči. A to je už vlastne úvodné dejstvo k tomu, aby ste neostávali v posteli sami, ale pritúlená so svojim milovaným. Je to príjemnejšie držať niekoho za ruku, ako len hladiť studenú perinu. Netreba sa ponáhľať. Stačí sa pritúliť. Telo pri tele, dych pri dychu, dotyk pri dotyku. Najprv si pokojne môžete aj zdriemnuť a potom v rámci prebúdzania prejsť plynule do predohry. Je to veľmi príjemný spôsob ako si ozvláštniť deň telesnou láskou.

Dávka radosti

Tak ako v iné hodiny dňa aj po obede vyplavuje telo pri sexe pozitívne hormóny. Ráno nám sex spraví deň lepším. Večer nám prečistí hlavu a zaistí príjemné sny. No a poobede nás nabije energiou. Akoby nás reštartovalo. Prinesie záplavu príjemných pocitov a pre vás bude obed akoby novým ránom. To znamená, že budete mať dosť energie a radosti prežiť zvyšok dňa plnohodnotne a plní energie aj bez kávy.

Máte čas

Po obede sa dá milovaniu oddávať len v prípade, že máte dovolenku, alebo je víkend. To znamená, že sa nemusíte vôbec nikam ponáhľať. Nie je potrebné pozerať na hodinky, pretože ráno je krátke a večer si sexom odkrajujete hodiny spánku. Po obede to neplatí. Preto ide o dokonalé obdobie, aby ste si našli čas jeden na druhého.

Láskyplnejší deň

Ani ráno to nie je zlé, ale poobede ešte lepšie. O čom hovoríme? O pocitoch spolupatričnosti, lásky a radosti, ktoré sa vás zmocnia, keď sa pomilujete. Pretože zrazu máte pred sebou deň, ktorý bude o lásku krajší, ako keby ste si po obede pustili televízor. Deň bude osvieženejší a dokonca sa niektorým zdá, akoby bol vďaka sexu omnoho dlhší, ako bez neho. Dôvod je ten, že ho iba naplno prežijete.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #milovanie #víkend #poobedná siesta

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...