Raňajky, ktoré vám vylepšia sexuálne libido!

Ranný sex je údajne najlepší. Ale na lačný žalúdok nič nechutí viac ako jedlo. Preto je fajn dať si niečo ľahké. Niečo, čo zhltnete ešte v pyžame a ešte viac vás nabudí na milovanie. Takže sa s ešte väčšou túžbou vrátite nazad do postele.

09.03.2018 07:00
banán, žena, banány Foto:
Draslík v banánoch je dôležitý pre správnu sekréciu pohlavných hormónov.
debata

Špargľa

Je ľahké ju len tak opražiť na masle. Perfektné a zdravé raňajky, ale nič nepokazíte, ak si dáte túto dobrotu aj s praženicou, alebo malou omeletou. A prečo práve špargľa? Stimuluje hladinu histamínu v krvi. To je pre tých, čo trpia histamínovou intoleranciou zlá správa. Pre ostatných je to informácia o tom, že sa im zvýši množstvo neurotransmiteru, ktorý zabezpečuje rýchlejšie dosiahnutie orgazmu a samovoľne kumuluje veľkú sexuálnu túžbu.

Banány

Hovorí sa, že ovocie a zelenina pripomínajúce sexuálne orgány pomáhajú ich činnosti. A azda žiadne ovocie nie je „erotickejšie“ ako banán. Pôsobí nielen na mužov, ale aj ženy. Dôvodom je draslík, ktorý potrebuje každá bunka na správne fungovanie a zároveň je základom pre správnu sekréciu pohlavných hormónov. Ak nemáte draslík, tak nebudete mať chuť prakticky na žiadnu aktivitu, vrátane sexu. Naopak, s ním budete priam túžiť po milovaní.

Hnedá ryža

Miska s ovocím na raňajky, alebo ryžový nákyp z hnedej ryže je to pravé jedlo, ak chcete naviazať v milostnej aktivite. Ide o horčík, ktorý potrebujú svaly na to, aby sa nimi mohli šíriť orgazmické kŕče. Hnedá ryža vám spríjemní a privolá vyvrcholenie a potom sa niet čo čudovať, že vám sex zachutí omnoho viac, ako keď sa orgazmus dostaví len sporadicky.

Čierna čokoláda

Čím černejšia, tým bude sexuálna túžba lepšia. Čokolády netreba veľa. Na libido pôsobí dobre aj jedna malá kocka denne. Začať ňou deň a postrúhať si ju na ovsenú kašu, alebo na vločky, je nielen chutný recept, ale aj veľmi vhodná kombinácia, aby ste nasýtili telo nielen jedlom, ale aj sexom.

Med

Lieči bolestivé hrdlo aj nechuť k sexu. Pravý včelí med obsahuje bór. Prvok, ktorý pomáha v ženskom tele distribuovať a spracovávať estrogén, základný hormón ženského vzrušenia. Navyše med sa dá v posteli použiť aj v rámci milostných hier, je príjemne sladký a skvele zaháňa hlad. Ideálny na ranné maz(n)anie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #raňajky #libido #milovanie #túžba #orgazmus #banány #špargľa

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...