Túžite otehotnieť? Tieto milostné polohy vám môžu pomôcť

Problém otehotnieť má v súčasnej dobe stále viac a viac párov. Pred tým, ako vyskúšate podporu medicíny, je fajn vyskúšať zmenu milostných polôh. Niektoré majú vyššiu úspešnosť pri počatí ako iné.

03.03.2018 15:00
Skryté tajomstvá polohy 69 Foto:
Dodnes sa ešte úplne nevyjasnila funkcia ženského orgazmu, ale prvé vedecké teórie naznačujú práve spojitosť s otehotnením.
debata (14)

Skúsiť sa oplatí

Nedá sa zaručiť, že zmenou sexuálnej polohy sa vám podarí do pár dní počať vytúženého potomka, ale stojí to za skusy. V najhoršom prípade sa akurát len pomilujete inak ako obvykle a možno aj lepšie. Takže smelo do toho.

Lyžička

Špecialista na plodnosť Joshua Hurwitz síce tvrdí, že neexistuje poloha, ktorá by spoľahlivo preniesla spermiu k vajíčku, ale napríklad taká poloha lyžičky má pár pozitív. Preto ju sám odporúča mnohým párom. Dôvodom je, že v nej muž vydrží často omnoho dlhšie. Hurwitz totiž tvrdí, že príliš rýchla ejakulácia nedokáže z tela vypudiť dostatok spermií. Takže maznanie sa a milovanie v lyžičke prehĺbi pôžitok a zintenzívni ejakuláciu. Preto môže byť úspešná.

Misionár

Je to, samozrejme, milostná favoritka. Muži pri nej zažívajú najväčšie vzrušenie a rovnako aj ženy často vrcholia. Pomôcť však môže vankúšik pod zadkom. Ten umožňuje hlbší prienik a zdvihne panvu, čím sa spermie prirodzene nasmerujú právnym smerom a nehrozí okamžité vyplavenie.

Odzadu

Je to poloha, ktorá garantuje predovšetkým naozaj hlboký prienik a tým sa stáva významnejšou. Z hľadiska oplodnenia je preto dosť výraznou pomocníčkou. Nie je totiž úplne jedno, či muž ejakuluje na začiatku vagíny, alebo čo najhlbšie. Spermia je najmenšia bunka v ľudskom tele a pre ňu je aj niekoľko centimetrov navyše štreka, ktorú nemusí zvládnuť.

Orgazmická poloha

Dodnes sa ešte úplne nevyjasnila funkcia ženského orgazmu, ale prvé vedecké teórie naznačujú práve spojitosť s otehotnením. Práve sťahy počas vyvrcholenia môžu pomôcť spermiám v pohybe smerom za vytúženým cieľom. Preto poloha, v ktorej dosahujete orgazmus, môže byť tou najlepšou na počasie nového života.

Nevstávajte

Bez ohľadu na využitú polohu radí Joshua Hurwitz venovať sa po milovaní dostatočne dlhej dohre. Nevstávajte. Vychutnajte si príjemné chvíle s partnerom v náručí a ležte na chrbte. Môžete sa túliť, rozprávať a dať tak spermiám dostatočne dlhý čas, aby mohli prekonať svoju cestu. Bez zaťaženia zemskou gravitáciou, ktorá by v stoji pôsobila práve v opačnom smere.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #túžba otehotnieť #milostné polohy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...