Test, vďaka ktorému zistíte, či žijete s tým pravým!

Máte, alebo nemáte po boku muža vášho života? To je otázka, ktorú ženy neraz zvažujú počas života s partnerom. Ružové okuliare nie sú najlepším radcom a preto je fajn zodpovedať si otázky, ktoré ako zásadné pre pravosť partnera vyhodnotila expertka na vzťahy Jill Crosby.

03.02.2018 14:00
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Ideálny chlap je taký, ktorý vás bude plne rešpektovať a brať ako rovnocennú partnerku.
debata

Ako sa cítite pri partnerovi?

Je jedno či nahá, oblečená, nahnevaná, alebo šťastná. Ak ste pri partnerovi rada za každých okolností, nachádzate v ňom to, čo hľadáte a výsledok vášho stretnutia nie je namosúrenosť, je to na dobrej ceste. Treba povedať, že nie vždy budú len dni ružové a pekné. Preto sa pri partnerovi musíte cítiť fajn za každých okolností. Nielen niekedy.

Žijete s vášňou?

Vášeň musí byť všade. Nielen v posteli. Vášeň znamená, že sa budete s nadšením tešiť, s radosťou objavovať. Výskať nad spoločnými nápadmi a aj také bežné veci ako napríklad spoločné varenie, sa bude podobať viac hre ako nejakej nudnej činnosti, ktorú musíte spraviť. Vášeň je presne to, čo potrebujete zažívať, aby ste sa k smrti neunudili.

Je tu pre vás?

Môže byť zaneprázdnený aj trochu lenivý, ale mal by tu byť pre vás, ak to naozaj potrebujete. Samozrejme žiadny muž nie je na špagátiku, ale podľa Jill Crosby je nutné, aby si vedel jednoducho spraviť na partnerku čas, keď ho akútne potrebuje a ide skutočne o vážne veci. Inak s ním fungovať dlhodobo nevydržíte.

Rešpektujete sa

Nikto z vás vo vzťahu nie je nadradený a menejcenný. Nehovoríme o hrách v posteli, kde si môžete vymieňať pozície dominy a submisívnej do nemoty. No ideálny chlap je taký, ktorý vás bude plne rešpektovať a brať ako rovnocennú partnerku. Zároveň je fajn, ak vás pre niečo obdivuje a na druhej strane aj vy jeho. Je to totiž prameň nevyčerpateľnej charizmy, ktorú človek má a páči sa mu, hoci ani nevie prečo.

Vonia vám

Nielen v prípade, ak je čistý, naparfumovaný a čerstvo umytý. Ak vám muž vonia aj počas bežných dní, je to ten pravý. Nehovoríme o prepotenom tričku, ale o jeho prirodzenom telesnom pachu. Ak vás dokonca vzrušuje, vaše telo hlási, že ste sa pri výbere nezmýlili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vášeň #šťastie #rešpekt #obetavosť #telesný pach #trvalý vzťah

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...