Ako si v novom roku zlepšiť sexuálnu kondíciu

Existujú návody ako si vypracovať pekné brucho, sexi ruky aj nohy. Máme presné postupy na zvýšenie telesnej kondície, ale keďže aj sex je do istej miery fyzická aktivita, je vhodné z času na čas popracovať aj na tomto druhu kondičky.

05.01.2018 14:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak prehĺbite spoločné zážitky mimo postele, budete mať viac pôžitku zo samotného aktu.
debata

Skúšajte dýchať hlboko

Plytké dýchanie je zlým zvykom väčšiny žien. Preto je fajn, ak medzi predsavzatia v novom roku bude patriť hlbšia forma dýchania. Tým pomôžete nielen telu, ale aj sexuálnej vitalite. Hlbokým dýchaním zvýšite energiu pri samotnej súloži, ale prežijete aj lepší orgazmus. Je dokázané, že ženy často pár sekúnd pred vyvrcholením zastavia dych a vtedy sa príchod orgazmu oddiali. Urobte to inak. V rozhodujúcej chvíli dych prehĺbte a užite si vyvrcholenie, ktoré sa preženie celý telom, nielen intímnymi partiami.

Spravte si s partnerom viac chvíľ pre seba

Sexuálna kondícia je aj o tom, koľkokrát to zvládnete nielen po sebe, ale napríklad do mesiaca, týždňa, či dňa. A to sa dá intenzívne vylepšovať len vo dvojici. Viac chuti aj pôžitku zo samotného aktu budete mať vtedy, ak prehĺbite spoločné zážitky mimo postele. Masážami, objatiami, športovou aktivitou. Činnosťami, pri ktorých sa vylučujú endorfíny. Vysoko to zvýši aj váš následný sexuálny výkon a túžbu.

Venujte sa sami sebe

Čas, ktorý venujete sama sebe nie je nikdy stratený. Či už sa venujete skrášľovaniu, vzdelávaniu, alebo objavovaniu miest rozkoše, vždy tým iba získate. Masturbovať nie je hriech ani nič zlé. Práve naopak. Ak si s orgazmom poradíte sama, často to zvyšuje aj chuť na milovanie. Navyše tým, že spoznáte viac reakcie svojho tela, užijete si znamenite aj vo dvojici.

Menej cukru

Cukor je zabijak fyzickej kondície a aj sexuálnej. Výskumy dokazujú, že príliš mnoho rafinovaného cukru znižuje chuť na sex. Spojíte tak príjemné s užitočným. Obmedzením skladkostí si ustrážite líniu a zlepšíte aj sexuálne chute.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #masturbácia #cukor #endorfíny #sexuálna kondícia #hlboké dýchanie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...