Štyri hlavné znaky, že randíte s pánom nesprávnym. Hoci si myslíte opak!

Ružové okuliare sú zlým meradlom posudzovania vhodnosti partnera pre život. Preto sa často stáva, že v zamilovanosti nevidíme veci, ktoré signalizujú, že sa za ruku nevodíme s dokonalým chlapom, ale niekým, kto nie je práve najlepšou partiou.

02.01.2018 12:00
láska, vzťah, problém Foto:
Ak je vždy on ten, kto je ukrivdený, mala by vám zablikať červená kontrolka.
debata

Manipuluje

Sú veci, ktoré jednoducho pre chlapa urobíte, pretože ho chcete potešiť. A niečo on urobí pre vás, hoci mu to nemusí byť práve po vôli. Problém je, ak je on ten, kto rozdáva karty a vy hráte. Ak sa vás snaží dostať do podriadenej pozície či už v posteli, v živote, alebo napríklad aj v spoločnosti. Dostáva vás tam, kde by ste sa nikdy za bežných okolností nechceli ocitnúť. To už nie je láska.

Ste vždy na vine

Potrebuje okolo seba šíriť pocit toho, že on je ten, kto správne rozhodol, je neomylný a všetci sú proti nemu. Aj muži nie sú stroje a občas im treba pofúkať boliestku, ale ak je vždy on ten, kto je ukrivdený, ak je on nevinný a všetci okolo zlí, vrátane vás, mala by vám zablikať červená kontrolka. Ide o chlapa, ktorý je presne ten typ, čo si buduje svoju dôležitosť na tom, že iní mu ubližujú a to pre vzťah nie je práve najlepšia výzbroj.

Naznačujú vám to kamarátky

Tie dobré. Tie, ktoré vás poznajú od detstva. Presne tie, u ktorých viete, že vám nechcú zle, nechcú vám chlapa prebrať a nechcú vám ublížiť. Ak si začínajú všímať, že sa meníte k horšiemu, akoby ste strácali svoju identitu, alebo jednoducho vám poukazujú na fakty, že ten s kým chodíte, nie je vaša krvná skupina, stojí to za racionálne preskúmanie. Pre život vo dvojici je totiž dôležité nielen srdce, ale práve aj rozum.

Izoluje vás

Zamilované páry prirodzene chcú byť spolu. Tešia ich spoločné záujmy, činnosti a ako sa hovorí, kde sú dvaja šťastní, nechýba im tretí. No v niektorých veciach si človek vyžaduje samostatnosť a nie je najlepšie rušiť staré kontakty, zvyky ani priateľstvá. Ak partner pred vami očierňuje vaše kamarátky, rodinu, dokonca máte pocit, že sa snaží medzi vami rozdúchať spory, radšej ruky preč od takého partnera. Rodina je predsa vždy základ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vina #zamilovanosť #randenie #manipulácia #životný partner

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...