Muž v znamení kozorožca: Prísny otec a workoholik

Muž v znamení panny má niečo spoločné s mužom, v znamení kozorožca. A nie náhodou - tieto znamenia patria do astrologickej skupinky "zemské".

29.12.2017 17:00
debata
Muž v znamení kozorožca. Foto: SHUTTERSTOCK
kozorožec Muž v znamení kozorožca.

Nohami na zemi

Nielen preto, že sú celý život „nohami na zemi“ a radi sa v zemi „hrabú“, pestujú rastlinky, kvety, alebo zeleninu. Majú radi poriadok – v živote, vo vzťahu, aj vo svojom dome. A ak sa z tohto muža stane otec, bude tým otravovať všetkých rodinných príslušníkov. Poriadok predsa musí byť. Jeho manželka si pri ňom „užije“ svoje…

Práca je prvoradá

Málokedy sa v tomto znamení vyskytne muž, ktorý verí veciam „medzi nebom a zemou“. On nič nenechá na náhodu, človek dosiahne veľa len v prípade, že sa snaží a pracuje na sebe. Áno, toto znamenie chodí rado do práce, pracuje na sebe, vzdeláva sa. Ako sme už spomenuli pri žene v znamení kozorožca, muž v tomto prípade nie je iný. Práca stojí na piedestáli.

Nečinne sedieť? To nie je preňho

Tento muž ľahko prekročí hranicu, lebo ju nepozná – kedy to už s prácou preháňa… Ľahko skĺzne do workoholizmu. Párty s priateľmi a návštevy nemá rád, vyslovene trpí, má pocit, že mu niečo dôležité uteká. Toľko už mohol za ten čas toho spraviť a vybaviť… Nečinne sedieť a oddychovať, to preňho nemá žiaden hlboký zmysel.

Chce skromnú ženu

Podľa astrológov je kozorožec-otec prísny. Na rodine mu, podobne ako mužovi v znamení býka, záleží, položil by za ňu aj život. Ženu si však vyberá „skromnejšiu“, žiadnu kariéristku, s ktorou by nebodaj doma bojoval, kto je úspešnejsí. Keďže veľa pracuje, potrebuje manželku, ktorá sa mu dôkladne postará o rodinu a keď príde domov, bude ho čakať s teplou večerou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #workoholizmus #poriadok #znamenie kozorožec

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...