Chce vás iba na sex? Takto sa bude správať!

Isté správanie vedie k istým skutkom. Tak ako prejavy muža, ktorý síce môže hovoriť čokoľvek, no jeho činy smerujú k jedinému cieľu, dostať ženu do postele. Demaskujte techniky zvodcov, ktorým ide len o jedno...

11.12.2017 07:00
romantika, rande, láska Foto:
Muži, ktorí sa riadia rybárskym heslom chytiť a pustiť majú mnoho historiek o tom, prečo sa s vami chcú milovať čo najskôr.
debata (2)

Pán dokonalý za jediný večer

Všetko akoby vám hralo do karát. Vidíte, ho počujete, cítite, vnímate, všetko je dokonalé. Od pohybu až po videnie sveta. Máte pocit, že ste s niekým na koho ste čakali celý život. Playboyi a lámači sŕdc sú majstrami na hranie na citlivé strunky. Je to ako s vyleštenými drahými vecami, ktoré máte pocit, že musíte mať, ale na druhý deň kúpu hodnotíte ako unáhlené konanie. Preto pozor, ako niekto vyzerá príliš dokonale. Môže to byť len hra na zrkadlenie s vami, aby ste sa odvážili odhaliť ešte viac. A potom sa rozlúči.

Skočil k vám ešte z teplej postele

Spoznali ste ho a on sa ani netají tým, že je ešte ženatý (samozrejme nešťastne), je zadaný, ale pred rozchodom, alebo jednoducho sa len včera rozišiel a vo vás našiel ženu, s ktorou chce stráviť zvyšok života. Skôr ako klišé o láske je to obohraná fráza záletníkov, ktorí po noci s vami náhle zistia, že tá ich predsa nie je taká zlá a radšej sklopia uši a poslušne sa k nej vrátia.

Rýchlo, rýchlo a ešte rýchlejšie

Muži, ktorí sa riadia rybárskym heslom chytiť a pustiť majú mnoho historiek o tom, prečo sa s vami chcú milovať čo najskôr. Je to dlhý sexuálny pôst, neskonalá vášeň, vaša krása, alebo jednoducho len chuť. Ale každé čakanie je pre nich dlhé. Dôvod? Na svete je množstvo žien a oni sa boja, že im niečo ujde, ak sa s vami zdržia príliš dlho. Chcú iba chytiť, využiť a pustiť k vode. Nikdy neverte mužom historky, ktoré majú urýchliť to, nad čím vy ešte len uvažujete.

Sú vždy pripravení

Toto skautské heslo pretransformovali do erotickej roviny. Skončili ste spolu v náručí a on hneď vie, kde je miesto, kde by sa dalo zblížiť viac a samozrejme má aj potrebnú ochranu, aby bolo všetko bezpečnejšie. Nuž, chlapi, ktorí hľadajú vzťah a lásku, nechodia na kávu s prezervatívom v peňaženke.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #sex na jednu noc #prejavy lásky #pán dokonalý #posteľové scény #prezervatív

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...