Kde nájsť horúce inšpirácie počas zimy?

To, že za oknami klesá teplota nemusí byť dôvod ochladenia aj vo vašej spálni. Práve naopak. Väčší podiel súmraku a tmy priam zvádza, aby ste si pod perinou „zakúrili“. A nielen tam.

30.11.2017 13:00
Masáž Foto:
Masáž ako predohra funguje najmä počas zimných večerov.
debata

Zimné radosti

Pravdou je, že zima oreže z množstva milostných aktivít. Exteriéry neprichádzajú do úvahy a prakticky všetky aktivity od predohry až po milovanie sa musia odohrávať v interiéri. No kto si myslí, že medzi štyrmi stenami sa nedá nájsť dostatok zdrojov vášne, je extrémne krátkozraký.

Pri čaji

Možno ste to ani netušili, ako významné afrodiziakum je obyčajná šálka čaju. Môžeme opomenúť na chvíľu jeho priaznivé účinky na zdravie. Aj čo sa týka erotiky, dokáže sa suverénne prihlásiť o slovo. Zelený a čierny čaj skvele povzbudia a aj skorší večer vás neunaví. Ovocné čaje krásne rozvoňajú izbu, prehrejú telo a rozšíria cievy, čím zlepšia prekrvenie a milovanie bude intenzívnejšie. Ak si navaríte napríklad šálku harmančeka, je to čaj, ktorý veľmi rýchlo zníži stres a uvoľní myseľ. Dvojkombinácia, aby vám večer v posteli „chutil“ lepšie.

V literatúre

Zima predstavuje dokonalý čas na malý doškoľovací kurz z oblasti erotiky. Večery sa predĺžia a možnosti objavovať tajomstvá Kamasútry, alebo ďalších škôl sexu na zlepšenie erotiky sú rozhodne zaujímavejšie, ako prepínanie televíznych programov. Navyše aj pri sexe platí to, čo aj v bežnom živote. Štúdium posúva obzory a zaháňa nudu aj stereotyp.

Sami v sebe

Nepotrebujete prakticky nič. Možno len trochu atmosféry a času na seba. Sadnúť si na gauč, alebo rovno do postele. Dať si do dlaní levanduľový olej a začať. Na partnerskú a jemne erotickú masáž nepotrebujete masérsky certifikát. Pocit zo vzájomnej nahoty s milovaným človekom, horúcej pokožky a túlenia, ako aj škrabkania, jemného masírovania zatuhnutých miest je krásny spôsob, ako si telesne spríjemniť chladné dni a zahriať sa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #milovanie #čaj #erotika #Kamasútra #masáž

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...