O muža, v znamení strelca, je všade bitka

Kľúčovým slovom tohto znamenia je spravodlivosť. Muži, narodení v druhej polovici novembra, resp. v prvej decembrovej, ju budú hájiť a všade hľadať.

29.11.2017 11:00
debata
Muž v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
muž strelec, znamenie strelec Muž v znamení strelca.

Nerád sa nudí

Žena, ktorá spozná tohto muža, hneď pochopí, že tento muž sa nerád nudí. Nie je podobný mužovi, v znamení panny, ktorý si vystačí s televízorom a diaľkovým ovládačom. Má rád aktivitu, nikdy to však nesmie hraničiť so stereotypom. Ak bicyklovať, potom zakaždým inou trasou, ak cestovať, zakaždým spoznať iné miesto. Ale svojim záľubám je vernejší ako muž v znamení blížencov.

Rýchlo vzbĺkne

Vie sa s partnerkou pohádať do krvi. Nezabúdajte, že strelec je ohnivé znamenie (spolu s levom a baranom). Znamená to, že vzbĺkne hnevom, ale tak rýchlo, ako ho čosi nahnevalo, tak rýchlo na to dokáže zabudnúť. Povie si však svoje, nenechá partnerku na pochybách. Pozitívne však je, že staré krivdy nevyťahuje po rokoch (na toto je expert škorpión).

Treba ho počúvať a obdivovať

Muži, narodení v ohnivých znameniach sú radi, keď ich druhí obdivujú. Mať obdiv, byť úspešný, ten pocit, keď ho druhí (s otvorenými ústami) počúvajú… To je strelec. Mimoriadne rád v centre pozornosti. Toto naozaj nie sú len takí „obyčajní“ muži. Ak ste mali možnosť spoznať strelca, len tak ľahko naňho nezabudnete… Veľa toho zažil, veľa pozná, nikdy sa s ním nemáte šancu nudiť.

Ženy sa oňho pobijú

Keďže vymenované imponuje mnohým ženám, počítajte s tým, že oňho bude „bitka“. Je známa ich prelietavosť a preto musí byť strelcova partnerka v neustálom strehu. Podobne, ako lev či baran, ani strelec sa rád neviaže. Ak sa však už zaviaže, môžete si byť istá, že ste preňho tou pravou. Dlho totiž zvažoval, kým vás stretol…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #spravodlivosť #znamenie strelec #dobrodružstvo #adrenalín

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...