Žena v znamení strelca stále v pohybe. Dnes tu, zajtra tam

Astrológovia hovoria o tomto znamení ako o veľmi šťastnom. Ženám, ktoré sa narodili v druhej polovici novembra, resp. v prvej polovici decembra, bola daná do vienka múdrosť.

23.11.2017 11:00
debata
Žena v znamení strelca. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec, znamenie strelec Žena v znamení strelca.

Má premenlivú povahu

Pripomeňme, že ide o ohnivé znamenie. Do tohto astrologického batoha patrí aj baran či lev. Keď sa tieto znamenia stretnú, pozitívne to medzi nimi iskrí, dobre si rozumejú, nikto nemá pre ich ohnivú energiu viac pochopenia. Avšak na rozdiel od tvrdohlavého barana a príliš dominantného leva, strelec má premenlivú povahu, nikdy neviete, názory mení ako ponožky.

Rola: slobodná matka

A tak sa ľahko stane, že dnes už nie je pravda, čo tvrdila strelkyňa včera. Je v tom kus slobody, ktorú strelec pre život potrebuje, ako soľ. V znamení strelca sa rodí najväčšie percento žien, ktoré sa neskôr stanú slobodnými matkami. Vysvetlenie? Ak ich muž len trochu začne obmedzovať alebo na ne žiarliť (čo je v rozpore so slobodou), zbalia si svojich „pár švestiek“.

Nie je samotár

Vymenujme kladné vlastnosti tejto originálnej ženy. Má rada spoločnosť, nie je samotár. Nikdy sa nenudí, takže je až príliš aktívna, je inšpiratívna, má silu strhnúť dav, a na rozdiel od znamení ako je baran či býk, nie je tvrdohlavá. Je skutočný originál s „vlastnou hlavou“, nikdy sa neriadi tým, čo si o nej myslia druhí. Tieto ženy bývajú v živote šťastné.

Vždy na cestách

Všetky jej vlastnosti a povahové črty vedú k jednej a tej najsilnejšej záľube. Žena v znamení strelca neskutočne rada cestuje. Závislá je okamžite a v tomto prípade nehľadí doprava, ani doľava, je to jej zmysel života. Potrebuje k tomu trochu adrenalínu a keďže má fantáziu, nevyberá si dovolenkové destinácie. Ak si ju chce nejaký muž získať, musí mať pochopenie pre jej hobby.

Dnes tu, zajtra…?

Ženu v znamení strelca len málokedy uvidíte v pozícii „šedej myšky“. Nebude sekretárka, ani sedieť na jednom pracovisku desať rokov. Ona sa vidí aj v práci na cestách, v neustálom pohybe, k jej životnému tempu patrí byť dnes tu, zajtra tam. Trošku dlhšie ako ostatným ženám jej trvá usadiť sa, ale v podstate sa ani neusadí, ona by najradšej kočovala…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #oheň #nuda #Sloboda #znamenie strelec #adrenalín

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...