S týmto kúskom oblečenia dosiahnete orgazmus skôr!

Existuje určitá časť oblečenia, ktorá dokáže cestu k ženskému vyvrcholeniu extrémne skrátiť. A nie, nejde o dámsku spodnú bielizeň. Máte to však doma!

16.11.2017 11:00
sex, orgazmus, intimity Foto:
Ilustračné foto.
debata (4)

Zabijak vzrušenia?

Holandský výskumný tím z univerzity v Groningene skúmal ženský orgazmus. A pritom objavil úžasný detail. Predpokladá sa totiž, že ide o „zabijaka vzrušenia“. Najnovšie je však jasné, že mnohé ženy vďaka nemu prídu k orgazmu oveľa ľahšie a rýchlejšie!

Z 50 na 80

Na začiatku štúdie 50 percent zúčastnených žien dosiahlo orgazmus – potom dostali spomínaný kus oblečenia. Výsledok? Orgazmus žien stúpol z 50 na 80 percent. Neodpadnite, ale híkať môžete. Išlo o ponožky.

Čím viac, tým lepšie

Podľa autora štúdie, Gerta Holstegeho by mali teplé nohy prestať aktivovať určité oblasti v mozgu, ktoré sú zodpovedné za úzkosti a starosti a pomôcť uvoľniť sa – čím viac sa žena uvoľní, tým lepšie sa cíti. Logicky z toho vyplýva, že sexuálne vyvrcholenie dosiahne ľahšie.

Radosť na oboch stranách

Takže nabudúce, milé dámy, keď si budete chcieť svoje studené nohy zahriať pod perinou pri partnerovi, oblečte si radšej teplučké ponožky. Radosť bude na oboch stranách!

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #teplo #úzkosť #orgazmus #ponožky #vzrušenie #studené nohy

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...