Stále tie isté chyby! A vzťahy vám nevychádzajú?

Ak sa do niekoho zamilujete, neznamená to, že váš život sa musí zmeniť od základu. Láska ho nemá rozbúrať, ale obohatiť.

21.10.2017 11:00
hádka, kancelária Foto:
Teraz žijete v novom vzťahu, neopakujte chyby z minulosti.
debata

Odsuniete svoj život

Keď vhupnete s niekým do vzťahu, nič iné pre vás neexistuje. Muž po vašom boku získa všetok váš čas. Bez toho, aby vás o to žiadal či voľačo také očakával, vy čoraz výraznejšie obmedzujete stretnutia s kamarátkami, prestali ste chodiť do fitka či na pravidlené koncerty s kolegami. Žijete len pre váš vzťah, čím sa na partnerovi stávate závislou.

Nepoviete mu, čo potrebujete

Každý človek má o vzťahu a jeho fungovaní isté predstavy. O nich sa však treba rozprávať. Ak sa dvaja ľudia dajú dohromady, nedokážu si navzájom prečítať myšlienky. Vznikajú nedorozumenia, pretože vy hovoríte v náznakom. Ale fungujúci vzťah chce konkrétne slová. Niečo vám po boku muža chýba… Možno o vašich predstavách ani len netuší a vy ste čoraz nespokojnejšia, lebo ich neplní. Pýtajte sa, komunikujte, zvelaďujte vzťah.

Vraciate sa do minulosti

Nový vzťah stále porovnávate s predošlým. Či už v dobrom alebo v zlom, nedokážete sa od neho odpútať. Nový vzťah nefunguje podľa kostry toho predošlého. Ak to nechápete a stále zostávate v predstavách pri tom, čo bolo, v novom vzťahu sa nepohnete ďalej. Nevyslobodíte sa zo siete, ktorá vás zväzuje a nedovolí vám kráčať v ústrety novej láske. Nechajte už minulosť spať, žite tým, čo vám aktuálne ponúka život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #partner #kamarátky

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...