Naozaj vás tak veľmi zaujíma minulosť?! Žiarliť na jeho ex je hlúposť

Iste, ste zvedavá aj na to, ako žil predtým, než vás stretol. Pýtate sa na jeho partnerky, vyzvedáte.

13.10.2017 11:00
nevera, vzťah, láska Foto:
Zasa uvažujete, že vás vo vzťahu ohrozuje jeho bývalá?
debata (1)

To je v poriadku. Ale otázkou je, ako s týmito informáciami naložíte. Zničia vám nový vzťah?

Na čo vám je toľko informácií? Ak partner nemá žiaden záujem donekonečna rozprávať o svojej ex, prečo ho do toho nútite? On považuje minulosť za uzatvorenú, vy sa v nej túžite „rýpať“. Práve týmto spôsobom ho priam nabádate k tomu, aby sa opäť začal zamýšľať nad svojou bývalou láskou. A čo ak…

Bojíte sa jej? Porovnávate sa s ňou a vo vašich očiach je víťazkou ona. Zamyslite sa nad tým, prečo sa podceňujete. Má plnšie pery či o pár kíl menej? Alebo to dotiahla ďalej ako vy? V takomto prípade nejde tak ani o to, že vám vadí ona, ale že ste nespokojná sama so sebou. Máte vo svojej moci byť štíhlejšia aj úspešnejšia, len sa vám do toho akosi nechce. A tak sa radšej utápate predstavami o nádhedrej a dokonalej expriateľke vášho drahého, ktorá čaká na svoju opätovnú šancu. Tento prístup je hlúposť, zamerajte sa na seba, nie na ňu.

Ste v novom vzťahu neistá. Ale zvaliť svoju neistotu na inú ženu? Po vašom boku je predsa muž, nie ona. Neveríte mu? Necítite sa byť dostatočne milovaná? Tak tieto úvahy smerujte k nemu. Jeho ex s tým nič nemá. Váš vzťah nijako neohrozuje. Ak sa vám niečo nezdá, ste tu vy dvaja, ktorí sa musia o problémoch rozprávať. Utápanie sa žiarlivosťou či nenávisťou k žene, ktorú ani poriadne nepoznáte, problémy s vašou neistotou nevyrieši.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #exparnerka

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...