Odmietnutie pri plánoch na sex bolí. Ako najčastejšie reagujú muži?

Odmietnutie v posteli nie je nič príjemné. Zväčša žena povie mužovi nie, no deje sa to, samozrejme, aj naopak. Reakcie sú rôzne. Líšia sa aj vzhľadom na to, či ide o zohratý pár alebo dvojicu, ktorá sa strela prvýkrát práve za účelom posteľových aktivít.

24.09.2017 08:00
Ako ho bezbolestne (pre obe strany) odmietnuť? Foto:
Odmietnutie nikdy nie je príjemné.
debata (4)

Prieskum, ktorý urobila zoznamovacia stránka Victoria Milan, sa zameral na to, aké sú najčastejšie reakcie mužov odmietnutých v spálni. Špecifikom prieskumu sú však muži, ktorých ženy stretli práve kvôli sexuálnej aktivite, nešlo o ich stálych partnerov. Napriek túžbe po sexuálnom dobrodružstve si to však „pred akciou“ rozmysleli. Ako muži v takom prípade reagujú? Údaje získal od svojich užívateliek, skupiny 9507 aktívnych členiek internetovej komunity z 23 krajín.

1. Hnev či agresia

Neznie to najlepšie, ale pravdou je, že práve toto je najčastejšia mužská reakcia na odmietnutie. Najčastejšie sa vraj objavila u mužov z Maďarska, Írska či Portugalska a podľa odborníkov ňou väčšina mužov zakrýva pocit trápnosti, ktorý v danom momente prežívajú.

2. Ticho a buchnutie dvermi

Druhá najčastejšia reakcia je typickým odmietnutím o veci diskutovať a je vraj najbežnejšia medzi rakúskymi mužmi, ale tiež Nórmi alebo Fínmi.

3. Šarmantné presviedčanie

Gréci, Francúzi, ale aj Česi alebo Poliaci sa snažia zmeniť taktiku a nasadiť zbrane najväčšieho kalibru. Šarm, humor, úsmev a presviedčanie partnerky, aby zmenila svoje rozhodnutie a vzala ich do spálne sú práve v týchto národoch najbežnejšie.

4. Urobiť si zo seba srandu

Štvrtá najčastejšia reakcia patrí podľa žien medzi tie najpríjemnejšie a sú jej schopní najmä muži v Dánsku, Švédsku, ale tiež Spojených štátoch amerických alebo vo Veľkej Británii.

5. Hľadanie náhrady

Pri zoznamkách, kde je pointou sexuálna aféra či styk, to nemôže byť až takým prekvapením – no až keď zažijete danú situáciu, uvedomíte si jej bizarnosť. Odmietnutí muži majú totiž tendenciu tiež sadnúť si a okamžite v telefóne začať hľadať náhradu, písať nejakej inej žene alebo si prezerať stránky zoznamky. Je však možné, že to je len spôsob, akým chcú pomstiť svoje odmietnutie. Zvyčajne sa niečo podobné deje v Taliansku, Španielsku, Nemecku, ale aj Južnej Afrike.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #muž #sex #žena #sex na jednu noc #odmietnutie #reakcia #aféra

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...