Podvádza či nepodvádza? Odpoveď je NIE!

Tieto indície hovoria jasnou rečou! Váš chlap sa po inej neobzerá.

18.09.2017 15:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Máte doma verného chlapa?
debata (2)

Trávi s vami všetok voľný čas. Iste, občas si odbehne za športom, kamarátmi či na koncert, ale vracia sa k vám s úsmevom na tvári. S nadšením vám opíše, ako mu bolo, trpezlivo odpovie na vaše zvedavé otázky. Cítite, že ste mu chýbali.

Hovorí vám, aký je s vami spokojný. Že konečne má to, po čom vždy túžil – domov. Je to oáza vašej rodiny, ktorú si váži a o ktorú sa stará. Má dostatok lásky, dáva vám ju späť a žije v rovnováhe. Je vyrovnaný a s vlastným životom spokojný.

Chce byť s vami, rád sa vami pýši, nemá žiadne pochybnosti o tom, že patríte k nemu a on k vám. Kamkoľvek spolu idete, nikdy sa necítite ako jeho „nechcený prívesok“. Je k vám pozorný, so všetkými vás zoznámi, snaží sa, aby ste sa nenudili.

Sex s vami si užíva. A túži, aby ste boli spokojná aj vy. Ide mu o súhru v posteli, vaše vášnivé chvíle chce dotiahnuť do dokonalosti. Je nielen vášnivý, ale aj milujúci. Cítite to, keď zaspávate v jeho náručí.

Má k vám dôveru, nič pred vami neskrýva. Nemá dôvod hrať sa na mačku a myš, nikdy sa nezaplietol do klamstva, ktoré by vás zabolelo. Ak sa vyskytne problém, chce ho vyriešiť a komunikuje. Neuteká pred zodpovednosťou, viete, že on je tu pre vás rovnako, ako vy preňho.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #nevera #milenka #spokojnosť

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...