Blíži sa stretnutie s jeho kamarátmi? Napriek stresu nepanikárte

Ako zapadnúť do jeho partie a získať si sympatie jeho kamarátov? Na začiatok stačí zostať sama sebou.

23.08.2017 11:00
pivo, kamaráti, krčma, stretnutie Foto:
Ako si získať jeho kamarátov?
debata

Zostaňte sama sebou

Ak sa vám to podarí, máte body k dobru. Pred stretnutím s jeho kamarátmi totiž stres stúpa a s ním sa mení aj vaše inak celkom uvoľnené správanie. Zabudnite na to, ako veľmi ich túžite očariť. Bavte sa s nimi, odpovedajte milo na otázky, zaujímajte sa o to, čo robia. Zažeňte ostych a nechajte prehovoriť vašu osobnosť.

Len žiadne napomínanie

Nesprávajte sa ako kráľovná, ktorá má svojho partnera „omotaného“ okolo prsta. Nedávajte mu príkazy typu: „už nepi, nenadávaj, nesmej sa tak nahlas…“ On nie je škôlkar a vy nie ste jeho matka, ktorá ho má vychovávať. Ste jeho nová partnerka, ktorá ho ľúbi. Nechajte mu voľnosť, dovoľte mu byť medzi piateľmi samým sebou. A nevyžadujte si jeho neustálu pozornosť.

Na milión bozkov zabudnite

Okolie nie je zvedavé na vaše prejavy vášnivej lásky. Prišli ste sa s niekým zoznámiť, túžite zistiť, s akými ľuďmi trávi váš drahý čas. Tým, že budete celý čas doňho zavesená, neustále ho budete obsypávať bozkami či hladiť po tvári, to nezistíte. Nežnosti na chvíľu odložte a bavte sa tak, ako zvyknete, keď ste „medzi svojimi“.

Ukážte, že ste „baba do partie“

Iste, na prvom stretnutí môže byť naozaj náročné vtipkovať, niekoho si doberať či trúsiť smiešne ironické poznámky ako na bežiacom páse. Ale aspoň sa pokúste. Nevyjde to? Čo už, nezbláznite sa. Veď dostanete aj druhú či tretiu šancu. Je normálne, že ľudia si k sebe hľadajú cestu dlhšie a nie každý dokáže baviť nové okolie. Len neseďte celý čas ako „policajtka“ medzi ním a jeho partiou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #humor #kamaráti

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...