Nevernice na dovolenke? Láka ich sex na balkóne aj hotelový bazén!

Dovolenkové zálety rozhodne nie sú len mužskou záležitosťou. Aj mnoho žien, dokonca aj tých zadaných, počas letnej uvoľnenej atmosféry podľahne vábeniu hormónov a sexuálnemu dusnu.

14.08.2017 09:00
dovolenka, exotika, cestovanie, palma, dvojica,... Foto:
Kam sa uchýlia páriky, ktoré chcú prežiť sexuálne dobrodružstvo na dovolenke?
debata (1)

Na internetovej zoznamke Victoria Milan pre zadaných, ktorí túžia po tajnom romániku, sa uskutočnil prieskum o najobľúbenejších dovolenkových miestach na krátky románik, sexuálne dobrodružstvo či erotický flirt. A tentoraz odpovedali výlučne ženy. Z ich odpovedí je jasné, že veľká časť z nich sa rada inšpiruje scénami z kníh červenej knižnice. Zoznam je pestrý, ale v podstate nijako prekvapivý.

V rebríčku najobľúbenejších miest sa ocitol napríklad vodopád a tajné zákutie pod ním. Predstava ako z knižky láka väčšinu z 8207 aktívnych členiek z 20 rôznych krajín, ktoré sa zúčastnili na internetovom prieskume. Tak trochu dovolenkové klišé je aj sexuálne dobrodružstvo na prístavnom móle – či už malom a osamotenom, alebo frekventovanejšom, kde dokáže adrenalín z potenciálnej možnosti byť videná dodáva sexu pikantnú príchuť.

V zozname nechýbajú ani komfortnejšie miesta ako napríklad luxusné dvojležadlo v hotelovom rezorte, ktoré zvyčajne býva kryté a poskytuje možnosti aj na fyzický kontakt. Okrem neho tiež bodoval hotelový bazén, ktorý zažíva nápor milencov a tajných stretnutí v noci.

O tom, že dotazované ženy majú radi aj adrenalín sexuálnej aktivity na verejnosti, svedčia ďalšie tri najobľúbenejšie miesta. Jedným z nich sú toalety v hotelovej reštaurácii, druhým erotická aktivita počas prechádzok historickými pamiatkami. Azda najčastejšie sa však experimentuje na balkóne hotelovej izbe. Ak je s výhľadom do vnútro-bloku hotela, dostáva táto aktivita výrazne pikantnú príchuť.

Samozrejme, netreba zabúdať, že vzorka, ktorá sa zúčastnila na výskume, sú ženy, ktoré vedome túžia po romániku, hoci sú zadané. Medzi vernými ženami aj mužmi by určite vyzeral rebríček trošku inak.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #sex #žena #nevera #románik #flirt #miesto #obľúbené

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...