Ženy prehovorili... Čím nás najčastejšie odradia chlapi v zoznamke?

Dnes už vek naozaj nie je prekážkou na to, aby ste boli členkou online zoznamky. Ženy každého veku, single, rozvedené, ba niekedy aj zadané navštevujú podobné stránky za účelom spoznať nového muža.

25.07.2017 07:00
debata (1)
Čo nepísať do profilu na internetovej zoznamke?

Hoci kritici vyčítajú podobným portálom, že len sexualizujú vzťahy medzi pohlaviami a sú predovšetkým nástrojom na rýchly sex, nájdu sa aj takí, ktorí ich služby dokážu oceniť. Mnohí na nich našli životných partnerov.

Na serveri Reddit (ktorý cituje portál Daily Mail) sa však nedávno odohrala diskusia na tému, čo ženy odradí na mužských profiloch v zoznamke. A za dva dni sa v nej objavilo vyše 15-tisíc príspevkov. Medzi nimi sú zaujímavé poznatky, ale tiež celkom vtipné postrehy, ktoré sú často páni tvorstva ani neuvedomujú. A ktoré dokážu skutočne odradiť. Pozrite si výber tých „naj“ s nami.

Čo dokáže odradiť na mužskom profile na zoznamke?

  • celkom prázdny profil (podľa žien je prejavom absolútnej ľahostajnosti a lenivosti, takýto partner nie je žiadaný, ani príťažlivý).
  • emotikony v rámci textu alebo namiesto textu (používanie emotikonov u mužov pôsobí na ženy skrátka odpudzujúco. Hoci samy sa k nim často uchyľujú, u mužov im to príde detinské, ba priam zženštilé. Najmä, ak chlap nedokáže na zoznamke opísať seba inak ako malými vtipnými obrázkami).
  • pravopisné chyby (áno, ak už vyplníte profil, hrúbky alebo nesprávne napísané slová nepôsobia práve najpozitívnejšie – dôvod je azda jasný).
  • priveľmi sexuálny profil (ak je obsah profilu orientovaný na sexuálne zoznámenie či príliš explicitný, ženám to je zvyčajne nepríjemné. Dokonca aj takým, ktoré samy hľadajú na zoznamke zábavu a povyrazenie si). Podobne odpudzujúco pôsobia muži, ktorí hľadajú otvorený vzťah, alebo kamarátsky vzťah s benefitmi.
  • kritizovanie konkrétneho typu žien (niektorí muži majú potrebu v profile kritizovať ženské pohlavie, alebo časť a zároveň vyzývať k tomu, že hľadajú svoju vysnenú partnerku, ktorá bude iná ako všetky ostatné – toto naozaj na ženy nefunguje, ide o neopodstatnenú kritiku a povýšeneckosť, ktorá akurát rozčúli)
  • svaly alebo alkohol (Ukázať v rámci profilovej fotografie svaly je jedna vec, ale mať na zoznamke celý album, ktorý je zložený zo záberov z posilňovne – tak pôsobí muž na ženy ako samoľúby a povrchný)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #profil #muž #žena #zoznamka #odpudzujúce #znak

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...