Miesta, kde má šancu na prežitie aj letná láska!

Dovolenkové lásky patria všeobecne k najkratším, no to neznamená, že v lete nie je možná natrafiť na chlapa svojho života. Akurát si na lov treba nájsť lepšie miesto ako all inclusive rezort.

22.07.2017 12:00
lúka, tráva, vzťah, láska, kliešť, jar Foto:
Kde vlastne môže vydržať cit zrodený horúcim slnkom a prázdninovou či dovolenkovou atmosférou?
debata

Prečo dovolenkové lásky veľa nevydržia?

Dôvod je jasný, človek sa na dovolenke správe úplne inak ako v reálnom živote. Preto ak vám imponuje niekto pod slnečníkom, na večernej prechádzke, alebo v bare, tak v každodennom živote to môže byť niekto úplne iný. Po opustení destinácie sa otočí o 180 stupňov a to už je ako chodiť s niekým iným. Krach je neodvratný. Našťastie sú miesta, kam pretvárka nepatrí a človek sa práva prirodzene aj počas letných dní.

Letná škola

Môže byť jazyková, alebo na rozšírenie kvalifikácie. Dokonca je možné, že bude aj v inej krajine, ale tu nehrozí dovolenkový syndróm. Práve naopak. Z ľudí, ktorých ste doteraz nepoznali sa stanú spolužiaci a vy máte možnosť vidieť, ako sa kto správa, prejavuje, ako je ochotný pomáhať. Škola má človeka pripraviť na život a niekedy aj na ten partnerský.

Sústredenie

Zahŕňa obvykle činnosť športovú, alebo umeleckú, s cieľom zlepšiť svoje zručnosti a ak ste spolu na podobnej aktivite, hrá to len do karát. Máte už jednu záľubu spoločnú. A to dosť výraznú, pretože ste ochotní jej venovať svoj čas a rozvíjať sa. Je na nezaplatenie nájsť si pre život niekoho, kto dokáže chápať vaše hobby. Rozvíjať sa v ňom spoločne môže byť príjemná celoživotná cesta.

Dobrovoľnícke činnosti

Čoraz viac ľudí svoje voľné chvíle a dni letnej dovolenky investuje do prospechu niekoho iného. Dobrovoľnícke aktivity, či už humanitárna pomoc, záchrana pamiatok, pomoc druhým sú určené pre ľudí s dobrým srdcom a to je hneď jeden benefit, ktorý patrí k dobrému chlapovi.

Okrem toho okamžite získate mnoho spoločných zážitkov, môžete sa podieľať na dobrom diele spoločne a hlavne nemáte pôžitkárske dovolenkové myslenie, ale chuť spraviť niečo pozitívne. Vtedy je človek prirodzený a navyše ukazuje, že má dobré srdce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #láska #výdrž #náklonnosť #čas

+ Denné krátke prechádzky zvýšia vašu energiu a zlepšia náladu.
Nesústreďte sa na svoje poklesy, práve naopak,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, netrávte zbytočne veľa času mimo domova.
To čo iný zvláda ľahko vám môže priniesť...