Muži, s ktorými si nezačínajte. Zničia vám život!

Sú jednoducho odsúdení na to, aby sa ďalej nemnožili a nevytvárali partnerstvá. Sú to muži, ktorí nie sú párové živočíchy. Ak si s nimi začnete, zistíte to na vlastnej koži, no nehovorte, že sme vás nevystríhali.

13.07.2017 16:30
muž, práca, auto, telefón, Foto:
Workoholici sú svojim víziám o úspechu ochotní obetovať aj vzťah.
debata (2)

Ambiciózny dravec

Naschvál nehovoríme úspešný podnikateľ, manažér, zbohatlík. Pretože ambiciózny dráč často ani nemusí oplývať veľkými peniazmi. Prehnaná aktivita sa síce pretaví minimálne do slušného zázemia, ale je to drina, odriekanie a workoholizmus. Navyše má často viac hlavu v oblakoch ako nohy na zemi, to znamená, že svojim víziám o úspechu je ochotný obetovať všetko. Aj vzťah.

Sporiaci fanatik

Nežije síce z ruky do úst, ale tvári sa tak. Taký chlap nepochopil, že neustále uťahovanie opasku je zlá životná filozofia. Nerozumie, že peniaze si ešte nikto do hrobu nevzal a keď namiesto zážitku, krásy, potešenia vždy volí len úsporu, ruky preč. Inak budete trpieť neustálym nedostatkom, alebo atakmi výčitiek za to, že príliš rozhadzujete.

Chlap posadnutý imidžom

Je nutné, aby muž vyzeral dobre, no typy stojace pred zrkadlom dlhšie, ako priemerná žena, nie sú vhodné na život. Ak stavíte na metrosexuála all inclusive, čaká vás peklo. Nielen preto, že v kúpeľni bude hrať prím, ale aj preto, že často je náchylný neustále kritizovať za výzor aj partnerku. Snaha o dokonalý zjav ho obvykle zničí, ale predtým ešte dokonale zničí vás.

Maznáčikovia

Reč je o chlapovi, ktorý zabudol prestrihnúť pupočnú šnúru s vlastnou mamou. Prvotný obdiv z toho, aký pekný má vzťah k mame, vystrieda zdesenie, že nikdy nebudete pre neho žena číslo jedna. Po radu, pochvalu, na rozhovor aj pre odpovede na životné otázky si vždy odskočí k mamičke. Akurát v posteli si lepšie rozumie s vami, no aj o tom už začnete mať pochybnosti. Preč od mužov, ktorí si nechcú budovať vlastné bývanie, pretože v rodičovskom dome im je lepšie.

Internetoví hejteri

Je to nová kategória mužov. Celé dni sedia za počítačmi, alebo s mobilmi v ruke a na všetko majú názor, ku všetkému majú čo povedať. Vedia „fundovane“ hovoriť o politike, jadrovej fyzike, majú „prehľad“ v práve a vo všetkom. Dokážu na čokoľvek hodiť komentár a najlepšie čo najviac nevraživý. Toto je kategória mužov, ktorí si svoje egá nafukujú slovami. To sú presne tí, ktorí vás budú celý život zosmiešňovať, radiť, poúčať, ale sami toho veľa nedokážu. Navyše sú extréme negativistickí.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #úspech #sporenie #ambície #maznáčik #metrosexuál #hejter

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...