Ak máte okolo 36 rokov, sex by ste si mali užívať plnými dúškami

Spokojnosť so sexuálnym životom sa u žien vekom zvyšuje. Aj rastie aj ich sebavedomie.

25.06.2017 11:00
orgazmus, sex, intimity Foto:
Kedy sú ženy so svojím sexuálnym životom najspokojnejšie?
debata

Na otázky týkajúce sa sexuálneho života odpovedalo v prieskume stránky „Natural Cycles“ 2 600 žien, ktoré boli rozdelené do skupín podľa veku – mladšie ako 23 rokov, ženy medzi 23 a 25 rokov a tie nad 36 rokov.

Podľa výsledkov majú ženy nad 36 rokov najlepší sex. Práve táto slupina žien je najviac spokojná s prežívaním orgazmu – 6 z desiatich žien uviedlo, že orgazmus má pravidelný a oveľa intenzívnejší než v mladšom veku.

Aj spokojnosť so sexuálnym životom sa vekom zvyšuje, aspoň podľa zverejnených výsledkov. 86 percent žien nad 36 rokov priznalo, že v posledných 4 týždňov malo dobrý sex. Pre porovnanie: v kategórii žien 23 až 25 rokov to bolo o čosi menej – 76 percent. V skupine najmladších žien to bolo iba 56 percent.

S pribúdajúcim vekom rastie aj spokojnosť žien s ich vzhľadom – v kategórii žien nad 36 rokov sa 8 z desiatich cíti byť krajšími než kedykoľvek predtým. Pri ženách mladších ako 23 rokov je tento pomer 7 z desiatich, v kategórii žien 23 až 25 rokov je tento pomer 4 z desiatich.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #posteľ #orgazmus

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....