Čo prezrádza dátum narodenia o vašom sexuálnom živote?

Všetko je vo hviezdach a astrologička Suzie Kerr Wright tvrdí, že aj to, aká ste v posteli. Hoci majú jednotlivé znamenia zverokruhu svoje sexuálne charakteristiky, ona ide ešte ďalej. Všetko člení na mesiace. Odhaľte teda ďalšie tajomstvo svojej sexuality.

22.06.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Akému sexu dávate prednosť, živočíšnemu, či nežnému?
debata

Január

Ľudia narodení v januári majú v sebe zakotvenú vášeň a zmysel pre špinavé veci. Tým nemyslíme nedostatočnú hygienu, skôr sexuálne experimenty, ktoré sa iným už môžu zdať za hranicou dobrých mravov. Chúťky ich ženú dopredu viac ako láska.

Február

Emocionálne spojenie je pre nich základom dobrého sexu. Môžete mať techniku aj sexepíl akokoľvek super, ak nie je emocionálne puto, februárový jedinec nebude v sexe uspokojený. Platí to pre mužov aj ženy.

Marec

Milujú čas strávený v posteli. Je to kategória ľudí, ktorá sex rada spája až s mystikou, užíva si intímne chvíle plné dlhých predohier, zmyselných masáží a nikdy nekončiacich orgazmov. Vedia sa premilovať celý deň a stále majú chuť sa láskať.

Apríl

Apríloví ľudia sú pod nadvládou Marsu a preto je ich život plný sexuálneho náboja. Potrebujú cítiť nielen slová, ale aj dotyk a spojenie. Prežívajú sex veľmi intenzívne, ale často výbušné sexuálne chute strieda únava. Sú teda ako aprílové počasie.

Máj

Je to lásky aj sexu čas a preto sú májoví ľudia sexuálni labužníci. Milujú intímne spojenie, vniknutie, pocit naplnenia. Zbožňujú saténové obliečky, príjemné vône a sex je pre nich jedna veľká lahôdka.

Jún

Akoby sa narodili predurčení zakúsiť každú sexuálnu pozíciu na svete. Rozhodne s nimi nehrozí misionár po celý život, ale sú samozrejme nároční aj na milenca. V posteli ho nenechajú vydýchnuť a očakávajú rovnakú akčnosť a dravosť, ako dávajú oni.

Júl

Je to kategória ľudí, ktorá potrebuje najviac pocit bezpečia a pohody. Preto sex s nimi je vždy plný lásky, nehy. Žiaria horúčosťou a júlové ženy dosahujú orgazmus len s tým partnerom, v ktorom cítia oporu. Pri náhodnom sexe je to u nich márna snaha.

August

Augustové typy sú v sexe výnimočne štedré, alebo sebecké. Myslia len na svoje uspokojenie, alebo sa naopak idú pre partnera aj rozkrájať a nie sú uspokojení, kým on nie je uspokojený.

September

Sú vášniví, ale kontrolujú svoje emócie. Sex je pre nich viac živočíšny, no plné uspokojenie aj tak dosiahnu len s milovanou osobou.

Október

Pomalosť, neha a láska. Najprv sa vás slušne spýtajú, čo by ste si v sexe priali a potom sa do toho pustia. Októbrového človeka omnoho ľahšie nahovoríte na sex pri sviečkach, ako na rýchlovku vo výťahu.

November

Jeden zo sexuálne najintenzívnejších mesiacov. Potrebujú sex v pravidelných dávkach, pretože je pre nich dosť veľkou životnou prioritou. Nevzdajú sa ho ani za cenu, že by si mali nájsť vášnivejšieho partnera.

December

V tomto mesiaci sa rodia veľmi tvoriví milenci, ktorí radi skúšajú rôzne hry a dobrodružné praktiky. Sú vysadení na príbehy a radi prežívajú v súvislosti so sexom rôzne aj netradičné situácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #libido #vášeň #astrológia #znamenia zverokruhu

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...