Nové záľuby aj zručnosti v posteli? Áno, je vám neverný

Nad správaním vášho drahého len krútite hlavou? Pozor! Priveľmi "okaté" zmeny v jeho správaní vám povedia celkom jasne - má milenku.

19.06.2017 09:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Jeho zručnosti v posteli sú náhle iné?
debata

Začne sa to nenápadnými zmenami, ale časom jeho správanie nadobudne celkom iné rozmery. Aj takto sa dokážu muži prezradiť, keď do ich života výrazne zasiahne nová žena.

Doma je veselý či celkom bez nálady. Dva protipóly, ktoré vám predvádza. Už ani neviete, aké je to, keď je doma „normálny“. Prudké striedanie nálad je totiž spojené s tým, aký mal deň s milenkou. Boli spolu, stihli sa stretnúť, nenarušili ste ich plány? Ak všetko vyšlo, ako si želal, domov príde v skvelej nálade. Pospevuje si či píska, žartuje, úsmev na tvári mu nemizne. Ak sa však pritrafilo čosi, čo mu plány s jeho milenkou pokazilo, nie je s ním reč. Vie, že už sa z domu za ňou nedostane a tak si sadne pred televízor alebo sa zatvorí do izby a čosi ťuká do počítača. Reč s ním nie je.

Zmenu si všimnete aj v posteli. Buď chce vo veľkom experimentovať, chce si natrénovať nové praktiky alebo si zdokonaliť tie, ktoré si priniesol od milenky. Tak či onak, niečo sa vám na vašom sexe nepozdáva. Ak začnete pátrať, zrejme sa čosi prídete.

Je k vám milý, ale… Určite ho trápia výčitky svedomia, najmä, ak bol doteraz váš spoločný život takmer bezproblémový. Snaží sa byť pozormný, keď je s vami, vyhovie vám, ak mu do toho zrovna čosi nepríde, je nápomocný. Nevyvoláva žiadne konflikty, je akýsi krotký, o hádky nemá záujem,. Dosť ho vyčerpáva klamanie, dáva mu zabrať. Ďalšie komplikácie už nepotrebuje, preto pristúpi aj na veci, ktorým sa doteraz vyhýbal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #partner #milenka #správanie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...