Nový objav na obzore? Nerozprávajte mu o iných mužoch

Či už máte za sebou rozchod alebo v práci okolo vás krúži šikovný kolega, téma "iní muži" by mala zostať v prípade nového objektu po vašom boku tabu. Inak ho veľmi ľahko stratíte. Tu sú dôvody.

15.06.2017 11:00
žena, muži, sok, nevera
Mnohých mužov sok v láske skôr odradí.
debata

Ak sa vás opýta na vaše predošlé vzťahy, je na mieste odpovedať. Vysvetlite mu, kto bol váš ex aj prečo sa váš vzťah rozpadol. A to stačí. Aj jemu. Má o vás záujem a tak ho celkom prirodzene zaujíma váš predošlý život. Ale musíte vedieť, kedy o bývalých vzťahoch treba skončiť. Muži chcú vedieť fakty, nie nekonečné opisy toho, čo sa vám nevydarilo. A už vôbec nechcú počúvať dlhé príbehy o iných mužoch vo vašom živote. Nepokazte si začínajúci vzťah niečím z minulosti, čo by ste už mali mať dávno uzavreté.

Ak sa mu naozaj páčite, chce byť pre vás mužom s veľkým M. Pokúša sa na vás zapôsobiť, tak mu to nekazte. Skôr ho podporte v jeho snahe. Aj tým, že mu nebudete opisovať, čo ste počas dňa zažili s inými – hoci ide z vášho pohľadu o maličkosti, zamilovaného muža môžu raniť a dokonca odstrašiť. Ak by v počiatkoch vzťahu usúdil, že sa okolo vás „točí“ mužov priveľa, môže ho to „nakopnúť“, aby sa snažil ešte viac. Ale len do istého okamihu, kedy ešte nebude naňho konkurentov priveľa – potom to môže pôsobiť skôr demotivujúco, ako povzbudivo. Zbalí si veci a dá vám zbohom. Pôjde niekam, kde ho nečaká toľko komplikácií.

Nie všetci muži sú o ženu pripravení bojovať. Môžu byť menej prieborní, napriek tomu veĺmi fajn. Vaše slová o super kolegoch, kamarátoch či susedoch, ktorí sa okolo vás točia, mu spôsobia stres. A nech by ste sa mu akokoľvek páčili, ak niekto stres rád nemá, radšej „zaradí“ spiatočku, než by mal žiť v neustálom strachu, že do vášho života opäť príde ktosi nový.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #BOJ #šok

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...