Miluje ma? Maličkosti bežného dňa, ktoré vám to prezradia

Žiadne veľké a nápadné gestá. Aj drobnosti hovoria jasnou rečou - ten muž je do vás blázon.

14.06.2017 17:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Áno, je do vás blázon.
debata

Keď musí vstať skôr ako vy, dá si veĺký pozor, aby vás nezobudil. Skôr, než odíde zo spálne, ešte vás prikryje, aby vám nebola zima. Zatvorí dvere a chystá sa potichu, aby ste si vy mohli ešte pospať.

Keď ide nakúpiť, vždy vám prinesie nejakú maličkosť, ktorú oceníte – či už je to vaše obľúbené víno, syr alebo čokoláda. Nezabudne na vás, hoci má plný zoznam vecí, ktoré v domácnosti chýbajú.

Ak máte spoločné auto, keď ho odparkuje, sedadlo šoféra nastaví tak, ako to vyhovuje vám. Keď nastúpite do auta, už nemusíte nič prestavovať, iba naštartujete a idete.

Jeho bozk na rozlúčku je skutočným bozkom a nie len rýchlym spojením pier pred domom. Vychutná si ho so všetkým, čo k nemu patrí.

Ak máte náročný deň v práci, čaká vás doma s večerou, po príprave ktorej si všetko sám uprace. Vy iba prídete a najete sa. Taký špičkový servis pre vás urobí…

Keď ste doma chorá v posteli, pri odchode z práce vám sám od seba zatelefonuje a opýta sa, na čo máte chuť, čím vás môže potešiť. Aby vám aspoň trocha spríjemnil vašu chorobu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #pozornosť #maličkosť

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...