Úprava ohanbia, ktorú toto leto chlapi skutočne ocenia!

Ani najmodernejšie letné plavky nezaujmú tak, ako to, čo máte pod nimi. Takže smelo upravujte svoje ohanbie na letný štýl. Vieme, čo chlapa očarí.

09.06.2017 13:00
lono, vôňa ženy, intimity Foto:
Pri úprave svojho lona popustite uzdu fantázii.
debata (10)

Štýl na medové týždne

Leto je priam stvorené na závažné životné rozhodnutia a svadobná cesta sa najviac počíta počas horúcich dní. Nezáleží na tom, či poletíte na druhý koniec sveta, alebo vyrazíte na stanovačku k vode. Partner si bude chcieť užiť vaše pohlavie do sýtosti a z každej strany. V tomto prípade ocení absolútnu depiláciu – žiadny chĺpok. Aj v prípade, že nie ste po svadbe, ale idete na dovolenku plnú vášne, chĺpky by boli na oštaru. Najviac muž pri sexe, nielen orálnom, ocení, ak partnerkine pohlavie nič nezdobí.

Zaujme za každých okolností

Úprava na pásik je evergreen, ktorý prináša potešenie z akéhokoľvek uhla pohľadu. Je vynikajúce, ak sa ním predstavíte pred partnerom, ale zaujme aj tým, že na úzkych plavkách bude vytvárať jemný hrbolček. To znamená, že zaujmete nielen nahá, ale napríklad aj v tesnejších bikinách. Ak si potrpíte na zvedavé pohľady, je to vec, ktorú toto leto chlapi naozaj ocenia. Nemusíte sa báť, že by ste neboli v kurze.

Letné osvieženie

Leto je aj obdobím, keď si doprajeme viac voľnosti. Skúste preto v letných mesiacoch partnera potešiť prírodným zostrihom. To znamená, že si necháte jemné chĺpky vyrašiť na celom priestore lona. Nie príliš veľké, ideálne po prvú kučierku. Takýto strih vášho milého zaujme v situáciách, keď viete, že budete môcť chodiť napríklad v sukni bez nohavičiek. Je to strih, ktorý dobre padne aj vám v extra horúcich dňoch. Prečo? Pretože neustálym holením sa pokožka poškodzuje a mnoho žien má cez vysoké horúčosti problém s odreninami a zapareninami.

Spravte mu radosť

Chĺpky na ženskom pohlaví môžete upraviť do tvaru srdiečka, alebo prvého písmena jeho mena. A kde toto najviac na partnera zapôsobí? Prakticky kdekoľvek, ale ak by ste spolu vkročili na nudapláž, bude sa pred ostatnými cítiť ako kráľ. Aj preto, že v lone máte „vytetované“, komu patríte. Na leto úžasný módny doplnok. Určite lepší ako kreslenie z heny.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #depilácia #lono #ohanbie

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....