Chcete vylepšiť partnerov orgazmus? Takto to zvládnete!

Muži nemávajú pri sexe s orgazmom závažnejší problém. Preto sa často ani vôbec nerieši. No prečo neprekvapiť vašu lásku malým vylepšením, ktoré mu chvíle s vami ešte viac spríjemní?

31.05.2017 15:00
sex, vzťh, intimity Foto:
Malé zmeny zvládne každá, ktorá chce partnerovi rozžiariť oči viac ako doteraz.
debata (3)

Zvládne to každá

Dobrou správou je, že na to, aby ste polovičke spravili lepšie, nepotrebujete extra telesnú výbavu, ani komplikovanú pózu, prípadne extra talent. Zvládne to každá, ktorá chce, aby partnerovi rozžiarila oči ešte viac ako doteraz, ešte viac, ako to pred ňou dokázali iné.

Použite vaginálne svaly

Ak sa snažíte o potomka, alebo máte spoľahlivú antikoncepciu a partner už nedáva pozor, v kritickom okamihu mu zabráňte vyjsť a stisnite ho silou vaginálnych svalov. Niektoré ženy majú stisk jemnejší, niektoré naozaj citeľný. Muž je však pri orgazme veľmi citlivý a aj slabší tlak vyhodnotí ako veľmi príjemný. Ak chcete túto schopnosť zlepšovať, trénujte sťahovanie pošvy kedykoľvek a kdekoľvek.

Smerom k prostate

Netreba vôbec vojsť partnerovi do konečníka, aby explodoval. V prvom kole stačí, ak mu v rozhodujúcom okamihu uchopíte semenníky a jemne pomasírujete miesta od nich až k análnemu otvoru. Ideálne je, ak s touto technikou začnete už tesne pred vyvrcholením. Zabezpečíte mu prudký nástup orgazmu, často sprevádzaný mohutnejšou ejakuláciou na akú ste bežne zvyknutí. Tento chvat si môžete osvojiť aj pri orálnom sexe. Muž vás za to rozhodne pochváli.

Zabudnutá zóna

Ak ste si niekedy kládli otázku, na čo sú mužom bradavky, tak vám prezradíme, že práve na vylepšenie erotických pocitov. A spytujte si vlastné svedomie, kedy ste ich naposledy pri milovaní zapojili. Nerobte si ťažkú hlavu, máloktorá žena sa im venuje. Pritom stačí partnera po nich pohládzať, jemne ich masírovať alebo dráždiť jazykom a budete sama vidieť, ako dobre mu to v kombinácii so sexom robí. Stačí raz vidieť reakciu a už s tým nikdy neprestanete.

Jemná bolesť ako bonus

S týmto nástrojom veľmi opatrne, ale určite ho skúste. Vyvolajte u partnera vo chvíli vyvrcholenia jemnú bolesť. Môže to byť mierne uštipnutie práve do zmienených bradaviek, alebo napríklad drsnejšie poškrabanie po chrbte, či zadku. Nie nadarmo sú malé jazvičky po ženských nechtoch u mužov nesmierne obľúbené. Dokazujú, že sú v sexe spokojní. Aplikujete to aj vy.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #sexuálne techniky

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....