Najvhodnejšie sexuálne polohy pre introvertov!

Nejde len o to, či sa cítite lepšie v spoločnosti, alebo osamote. Introverti sa od extrovertov líšia aj obľúbenými polohami pri sexe. Ak sa radíte k tým menej spoločenským, skúste milostné variácie, ktoré introverta spravia šťastnejším.

16.05.2017 07:00
sex, vzťah, intimity Foto:
S previazanými očami môžete skúsiť akúkoľvek pozíciu.
debata

Magické nohy

Nohy pri milovaní nemusíte myť vždy len od seba. Ako introverti sa potešíte aj hrou, kedy ich priamo zdvihnete. Neopriete ich však o partnerove ramená, ale vystreté ich máte priamo pred jeho tvárou. O tom, že to je potešenie aj pre footfetišistov, ani nehovoríme. Ak máte dokonca aj sexi pančušky, bude spievať ódy radosti. Nohy v tomto prípade vytvárajú bariéru medzi vašimi pohľadmi a vy máte zrazu dostatok súkromia. Obaja. Pritom nemáte pocit, že ste odlúčení, pretože v kontakte sú nielen vaše pohlavia, ale aj nohy, ktoré partner môže obdivovať, láskať, aj bozkávať.

Unavený pes

Poloha je veľmi jednoduchá a ako už názov napovedá, pôjde o jednu z mnohých variácií klasickej pozície odzadu. Ľahnete si na brucho, nohy jemne skrčíte a partner sa skloní nad vami. Ste intímne prepojení prakticky celou pokožkou, dokážete sa hladkať a láskať, pričom vy máte hlavu smerom k vankúšu a partner upiera zrak na váš chrbát. Očný kontakt tu chýba, zato máte potešenie, ktoré si užijete s niekým a zároveň dostatočne samostatne.

Blackout

Poloha, ktorá je medzi introvertmi vysoko obľúbená. V zásade si na túto hru môžete zvoliť akúkoľvek pozíciu, podmienkou sú zaviazané oči. Budete spokojní, pretože tu si môžete maximálne užiť samoty a intímneho prežívania bez pocitu, že sa musíte kontrolovať. V zmysle hesla, že každý introvert potrebuje kúsok samoty, si užijete tmu naozaj orgazmicky.

Poloha 69

Málokto by povedal, že aj toto je poloha dokonale introvertná. Je tu unikátna možnosť vychutnať si polovičku absolútne súkromne, podľa toho, ako vám chutí. Bez zbytočných pohľadov. Ste len vy a partnerove pohlavie. Je to jedna z najintrover­tnejších chvíľ, keď vám do vychutnávania nikto nehovorí a partner vás nemá šancu pozorovať, iba vnímať. Už to len skúsiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #introvert #extrovert

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...