Zakázané erotické hračky. Držte ich ďalej od svojho rozkroku!

Masturbácia nie je v súčasnej dobe nič zakázané. Sú len sexuálne hračky, ktorým by ste sa v záujme vlastného zdravia mali vyhnúť.

28.04.2017 09:30
sexy žena, sexualita, erotika Foto:
Pri používaní erotických hračiek buďte opatrná.
debata (2)

Vrúbkované a mäkké vibrátory

Sú príjemné na hranie, ale nesú v sebe riziká. Priestor medzi výstupkami len veľmi ťažko vyčistíte, čo platí aj o drobných, často mikroskopických zárezoch vytvorených napríklad do silikónového tela. Tieto priestory sú zdrojom baktérií, ktoré pri ďalšom použití prijmete do seba. Môžete si tak ľahko privodiť vaginózu, či dokonca zápal močového mechúra.

Zelenina a ovocie

Nepodľahnite inšpirácii zo šteklivých filmov, kde neváhajú ženy svoju vagínu stimulovať aj rôznymi druhmi ovocia aj zeleniny. Nikdy ich dokonale nevyčistíte. V hre sú aj postreky a nesmieme zabudnúť na alergie. Koncentrácia nepriaznivých okolností ľahko spôsobí, že za trochu odvážnej hry budete trpieť niekoľko ďalších týždňov. Ak potrebujete zažiť vzrušenie napríklad pomocou uhorky, použite na ňu klasický prezervatív.

Fľaša

Úskalím tejto masturbačnej pomôcky je otvorené hrdlo. Ani sa nenazdáte a veľmi rýchlo si pri rytmických pohyboch medzi fľašou a vagínou vytvoríte podtlak, ktorý môže výrazne poškodiť vaše pohlavie. Od drobných trhliniek až po krvné zrazeniny. To v konečnom dôsledku môže viesť k zápalom, alebo bolestivému pohlavnému styku.

Parfumované doplnky

Nič čo by mohlo ostať vo vašej vagíne, nepoužívajte na sebaukájanie. To platí napríklad o vosku, či parfumovaných sviečkach, ktoré určite zanechajú na sliznici chemikálie. Pre niektoré ženy je dokonca nepríjemné aj použitie klinicky testovaných, no aromatických prezervatívov. Ak ste tam dole citlivejšia, určite sa akýmkoľvek parfumovaným zložkám vyhnite.

Sladkosti

Aj keď máloktoré ženy využívajú sladkosti na sebauspokojovanie, napríklad čokoláda sa stáva bežnou súčasťou milostných hier. Na prvý pohľad môže byť zaujímavým spestrením erotickej hry, na druhej strane platí, že je bezpečnejšie držať ju od svojej pošvy ďaleko. Platí to aj o šľahačke, zmrzline, lízadle… Problém je s cukrom, ktorý naruší správnu rovnováhu v rozkroku, čo je priestor pre rozvoj kvasiniek a neželaných baktérií.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #masturbácia #milostné hry #erotické hračky

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...