Chce ma, nechce ma? Zistite to

Prvé týždne randenia, jemné náznaky. Vlažný vzťah sa môže prehupnúť do vážneho, ktorý pohltí nielen vás, ale aj jeho. Tu sú znaky, ktoré to prezradia.

28.04.2017 07:00
rande Foto:
Áno, je to jasné! Je z vás celkom paf.
debata

Dáva si záležať na svojom vzhľade

Nielen ženy, aj muži sa chcú páčiť tej, o ktorú majú záujem. A tak si na sebe nechávajú záležať. Na rande príde váš nový objac vždy ako zo škatuľky, krásne vonia, je upravený. Chybičku by ste na ňom nenašli.

Keď sa usmieva, žiaria mu oči

Počas večere či posedenia na vás hľadí s úsmevom. Je vo vašej spoločnosti naozaj šťastný a na jeho tvári to vidieť. Ale čo ho prezradí ešte viac, sú oči. Ak mu z nich priam šľahajú iskričky, keď na vás hľadí, je to jasné!

Hľadá možnosti, ako byť s vami čo najčastejšie

Je to práve on, kto netrpezlivo navrhuje ďalšie stretnutie, s očakávaním dúfa, či poviete áno. Snaží sa vymýšľať program, ktorý vás poteší, ktorý je pre vás zaujímavý. Nič nenecháva na náhodu, chce si byť istý, že vás opäť uvidí.

Nikdy vám neodmietne pomoc

Hoci ste spolu len pár týždňov, už je vám jasné, že na tohto muža sa môžete spoľahnúť. Dokáže vyriešiť akýkoľvek problém, je nápomocný, ochotný. Dáva vám pocit bezpečia a pohody a robí mu dobre, že ho vnímate ako spoľahlivého chlapa.

Všíma si na vás aj maličkosti

Nič neprehliadne, všetko, čo sa vás týka, je preňho dôležité. Zaujíma ho, čo ste prežili v práci aj ako sa má vaša sestra. Počúva, dáva vám najavo, že všetko, čo prežívate, chce prežívať s vami. Túži byť súčasťou vášho života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #objav #rande #záujem

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...