Najlepšie polohy na ranný sex

Sex ráno je blahodárny pre telo, ozdravuje psychiku, naštartuje organizmus, zaistí optimizmus a dobrú náladu do celého dňa.

22.04.2017 14:00
láska, láskanie, sprcha Foto:
Ráno za sebou nikdy nezamykajte kúpeľňu.
debata

Vyťažiť z neho rozkoš a potešenie si však vyžaduje špecifické polohy. A misionár to nie je.

Bez výhovoriek rovno na vec

Ráno máme všetci zalepené oči, strapaté vlasy a ten dych dokáže od lásky odradiť aj čerstvo zamilovaných. Preto je nutné milovať sa inak ako obvykle, ak chcete obísť nástrahy rána a zo sexu vyťažiť len pozitíva. Netreba skúšať žiadne komplikované pozície, skôr vsadiť na jednoduchosť a praktické prevedenie.

Poloha lyžičky

Žiadna ranná gymnastika. V princípe je to poloha, pri ktorej sa mnoho dvojíc k sebe túli pri zaspávaní. Ráno si potom stačí stiahnuť pyžamové nohavice, alebo vyhrnúť nočnú košeľu. Muž sa k vám privinie odzadu, obaja ležíte na rovnakom boku. Zadoček posuniete smerom k jeho lonu a to je všetko. Navyše jednu ruku má voľnú a tak ju môže použiť ľubovoľne na hladkanie tela, poprsia, či dráždenie klitorisu. Vyhnete sa aj zbytočným pohľadom aj nepríjemnému dychu a máte len čisté ranné potešenie.

Jazdecká poloha

Tou nikdy nič nepokazíte. Hodí sa prakticky do každej hodiny dňa, či noci a ráno nie je výnimkou. Jej výhodou je, že si zachovávate odstup od príliš blízkeho kontaktu s ústami, takže sa dá absolvovať veľmi skoro a to aj bez toho, aby ste museli navštíviť najprv kúpeľňu a vyčistiť si zuby.

Doggy

Zvládne ju každý. K pozitívam patrí, že si môžete doslova oprieť hlavu o vankúš, čím ešte viac namierite zadoček k partnerovi. Tým sa zintenzívni trenie a navyše má možnosť vám stimulovať klitoris, či análny otvor bez toho, aby ste na seba vôbec dýchli. Pri tejto pozícii si prakticky ešte aj pozvoľne poleňošíte a orgazmus príde prakticky sám od seba.

Prekvapenie v sprche

Ráno za sebou nikdy nezamykajte kúpeľňu. Tu je možnosť hneď niekoľkých polôh. Ženy uprednostňujú tú, ak k nim partner pristúpi zozadu, keď sa opierajú o umývadlo a dokonca na seba upierajú pohľad v nástennom zrkadle. Máte aj očný kontakt, hoci sa nevidíte. Ďalšou možnosťou je spoločná ranná sprcha a vám stačí iba zdvihnúť nohu a partner už nájde miesto pre rannú erekciu. Alebo si na neho sadnite vo vani a ráno u vás bude vskutku závideniahodné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #rozkoš #optimizmus #ranný sex

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...