Ste šťastne zamilovaný párik? Týmto zvykom sa v spoločnosti vyhnite

Aj vy máte v partii či v okolí naozaj otravný párik? Svoje šťastie a zamilovanosť prezentujte tak okato a otravne, až sa vám chce zo spoločného posedenia utiecť. Okamžite.

04.04.2017 07:00
bozk, párik, rande, zaľúbenci Foto:
Správanie zaľúbencov je už otravné?
debata

Používajú slovo „my“

Akoby ani neboli ona a on. „My“ si objednáname niečo ázijské, „my“ teraz chudneme, „my“ chodíme do kina len na komédie, „my“ sa snažíme vyhýbať mäsu… A najhoršie je, ak za oboch stále hovorí len jeden z páru. Tu pomôže len jedno: priamo položiť otázku tomu mlčiacemu z dvojice: „A čo si o tom myslíš ty?“

Nekonečné vítanie a lúčenie

Len bozk na privítanie či na rozlúčku im nestačí. V obklopení ostatných si vymieňajú nekonečné komplimenty, bozkávajú sa, hľadia si do očí a všetko možné aj nemožné, pri každom stretnutí. Máte pocit, že tí dvaja sa nevideli aspoň týždeň… A oni si pritom dali zbohom len ráno, keď išli do práce.

Kŕmenie sa navzájom

Sedíte spoločne za stolom, keď tu sa zrazu začne obľúbený zamilovaný párik navzájom kŕmiť. A trvá to naozaj dlho, navyše, všetko im padá na stôl a pohľad na nich nie je ani rozkošný, ani milý.

Bozkávací maratón

Sedíte všetci za jedným stolom a máte chuť sa rozprávať či zabávať. Ale povinne sa musíte prizerať zamilovanému divadielku, ktoré vám „servírujú“ vaši dvaja zaľúbenci. Nekonečné bozkávanie, kedy na ľudí okolo nereagujú a vy ostatní len trápne pozeráte pred seba…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #pár #zaľúbenci

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...