Pochybujete? Toto sú znamenia, že ste dobrá v posteli!

Či ste dobrá v posteli, vám už určite váš partner naznačil. Veľkým komplimentom je dosiahnutie orgazmu. Ale ešte je toho oveľa, oveľa viac. Tu sú znaky, že ste pre svojho potenciálneho skrátka sexexpertka.

06.04.2017 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ale áno, ste dobrá! Viete toho tak veľa!
debata

Veríte si

Ak si veríte, vyžaruje to z vás. Buďte jednoducho presvedčená o tom, že ste sexi a atraktívna a váš partner v posteli nájde „samé dobré veci“. Najdôležitejšie je, aby ste sa vo svojom tele cítili dobre, pretože aura je oveľa dôležitejšia ako modelkovské miery.

Viete komunikovať

Áno, aj pri téme sex hrá komunikácia dôležitú rolu. Čím lepšie viete vyjadriť to, čo sa vám páči, o to lepšie dopadne erotický akt. Ale ku komunikácii patrí aj počúvanie. Takže dávajte pozor, ak vaša polovička rozpráva o tom, čo preferuje. To je totiž tá najlepšia cesta k tomu, ako sa stať dobrou v posteli.

Ste otvorená skúšať nové veci

Trochu dobrodružstva ešte nikomu neuškodilo. Je jedno, či sú to sexuálne hračky, šialená pozícia alebo milovanie na netradičnom mieste, buďte otvorená novým príležitostiam. A to neplatí len v posteli, ale aj v každodennom živote.

Dávate rovnako rada, ako beriete

Sex nie je „jednosmerka“, pravidlá platia pre všetkých, ktorí sú dobrí v posteli. Egoizmus však každopádne nie je sexi. Nenechajte sa preto od partnera len rozmaznávať, ale vracajte mu to späť. On to tiež potrebuje.

Neberiete sa príliš vážne

Sex má v provom rade slúžiť ako relaxácia, oddych, zábava, a preto by ste sa mohli na sebe vedieť aj zasmiať. Napokon, pri tomto „matracovom športe“ nebeží všetko vždy hladko a ak to vie partner vziať s humorom, prispeje to k pečiatke „dobrý v posteli“, a to celkom určite.

Máte čas

Nič proti rýchlovkám, ale intenzívny sexuálny zážitok si pýta čas. Vyhraďte si čas na predohru s masážnym olejom, vaňou alebo so sexuálnymi hračkami. Ocení to!

Ste hlučná

Keď vedia vzdychať ženy v pornofilmoch už pri najmenšom dotyku, mali by ste to zvládnuť aj vy. Partnera vzdychanie vzrušuje, potvrdili to aj štúdie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dotyk #humor #predohra #vaňa #dobrodružstvo #egoizmus #aura #vzdych

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....