Sľubný začiatok, rýchly koniec! Láska z toho nebude

Prvé dni či týždne bol z vás celkom unesený. Ako však čas plynie, jeho nadšenie stráca na intenzite. Tu sú znaky, ktoré vám jasne napovedia, že veľmi rýchlo vám "zdupká". A žiaden vzťah nebude!

19.02.2017 11:00
rozvod, rozchod, hádka Foto:
A už je aj po láske!
debata

V mobile mu svieti jeho ex

Až keď sa stretnete už x-týkrát, všimnete si, že číslo jeho ex akosi často svieti na displeji jeho mobilu. A vlastne on to pred vami ani netají. „Áno, stretávame sa, voláme si…,“ prizná. To hovorí za všetko, nie?

Už to viazne

Hoci prvé týždne ste si mali stále čo povedať, teraz konverzácia tak ľahko neplynie. Máte pocit, že si nerozumiete. Aj keď čosi poviete, on sa tvári znudene, neviete ho ničím zaujať. Buď je s vami naozaj nuda, alebo je myšlienkami stále kdesi mimo.

Sex nie je taký horúci

Pred pár týždňami to medzi vami vrelo. Boli ste v posteli naozaj často a bolo vám skvele. Teraz už ani sex nie je taký isktivý a kým sa dostanete do postele, absolvujete celú tortúru. A v podstate je to celkom nuda, akoby ste ho už ani nepriťahovali.

Ste jedinou iniciátorkou

Všetky aktivity ležia na vašich pleciach. Ak sa neozvete vy, on to ani neurobí. Ak chcete niekam vyraziť, je to opäť na vás. Iste, on príde, aj má radosť, ale nič pre vás nedokáže pripraviť. A o prekvapeniach ani nehovoriac!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #partner #expartnerka

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...