Ohromte ho na prvý šup! Ako na to?

Poznáte zlaté pravidlá randenia, ktoré stopercentne na muža zaberú? Naučte sa ich a máte ho v hrsti.

14.11.2016 15:00
lúka, tráva, vzťah, láska, kliešť, jar Foto:
Len ho nechajte, aby sa snažil.
debata

Moment ohúrenia

Ako ho prekvapiť a vyčariť mu úsmev na tvári? Zistite si, aké sú jeho záľuby, čo rád robí vo voľnom čase… Lístky na hokejový zápas, ktorý si pozriete spoločne alebo vstupenky na koncert kapely, ktorú miluje. Alebo čokoľvek iné, kreatívne, čo vám napadne. Stačí len troška plánovať, niečo si zistiť a potom už len ohurovať.

Žiadna ľahká trofej

Ktohovie, prečo to tak je… Ale mužov vzrušuje predstava, že o vzácne ženy treba bojovať. Ak majú dokonca soka, je to pre nich ešte o čosi lákavejšie. Ok, nemusíte hneď nahovárať kamaráta, aby sa okolo vás motal práve vtedy, keď vy s ním máte rande, ale jemná žiarlivosť nezaškodí. Nielenže sa bude viac snažiť, ale aj si vás strážiť. V každom prípade, ak sa nenecháte „zbaliť“ veĺmi ľahko, jeho radosť bude o to väčšia, ak sa mu to napokon podarí.

S bozkom a sexom čakajte

Nejde len o sex, na ktorý sa obaja tešíte od okamihu, ako ste sa spoznali. Ale aj prvý bozk môže byť opradený omamným vzrušením. Bozk mu darujte, ale nie len tak. Skutočne vyčkajte na osudový moment… Ktohovie, možno naň spoločne budete spomínať do konca života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #prekvapenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...