Aj vy im závidíte? Ako to tie ženy robia, že sú skvelé?

Sú ženy, ktoré v nás vzbudzujú závisť. Tým, ako vyzerajú, ako sa správajú, ako žijú... Aj vy ich máte vo svojom okolí?

12.11.2016 11:00
úsmev, zuby, žena Foto:
Ach, ona je úžasná!
debata

Stále v pohode

Tá baba snáď nemá žiadne problémy! Nikdy ste ju nepočuli sťažovať sa – ani na prácu, ani na lásku, ani na peniaze… na nič. Naopak. Stále čosi plánuje, na niečo sa teší, život berie z tej lepšej stránky.

Vyzerá skvelo! Za každých okolností

S mejkapom aj bez neho, v tope aj v šatách ako po babičke. Tá žena má šarm, pridozedné vyžarovanie a to jej celkom stačí, aby zaujala kohokoľvek. Svoju moc si dobre uvedomuje, ale nijako ju ostatným nedáva najavo. Aj tak každý vidí, aká je skvelá.

Má super chlapa

Ako ho len „klofla“? Pri pohľade na tento párik si neustále kladiete túto otázku. On je muž snov. Krásny, vtipný, milujúci, spoľahlivý a šikovný. Prečo sa na vás nikto podobný ešte „nenalepil“? A ona? Veď si ho ani nezaslúži, potvora.

Je obľúbená

Vo firme ju každý pozná a každý ju má rád. Stále ju ktosi volá na obed, na kávu, príde ju len tak pozdraviť. Ľudí k sebe priam zázračne priťahuje a pre každého má milé slovo. Obdivujete jej spontánnosť aj uvoľnenosť v komunikácii s kýmkoľvek.

Má svoj štýl

Vie, čo jej svedčí a je neprehliadnuteĺná. Jej štýl sa nedá kopírovať, pretože jej sadne ako uliaty. Ale ostatným? Len s ťažkosťami. Ak si čosi podobné dáte na seba vy, vyzeráte skôr ako blázom než žena so štýlom. Má cit pre módu, pre farby, pre kombinovanie. Vie uchvátiť na prvý pohľad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #žena #závisť #kamarátka #štýl #kolegyňa

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...