Päť domácich dekorácií, ktoré zvýšia libido aj potešenie zo sexu!

Prostredie nielen dotvára intímnu atmosféru, ale samo o sebe môže byť vhodným afrodiziakom.

03.11.2016 17:00
sexi bielizeň, erotika, intimity Foto:
Nafotenie záberov v sexi bielizni býva častým darčekom pre dnešných mužov.
debata

Vytvorte si v byte priestor, kde sa nielen dobre žije, varí, pozerá televízia, ale ani sexuálna aktivita nezostáva v ústraní.

Erotické akty

Žiadne porno, ani nič príliš vulgárne. Erotický akt je veľmi vkusnou ozdobou napríklad spálne. Bude ešte hodnotnejší, ak ho dáte partnerovi s vlastnou podobizňou. Nafotenie pekných záberov pre partnera v sexi bielizni, alebo len tak, s „figovým listom“, býva dnes častý darček pre mužov, ktorí už nepotrebujú ďalšie ponožky ani svetre. Stačí potom iba pohľad a partner vždy dostane chuť na svoju modelku.

Spoločné spomienky

Dnes sa všetko fotí do mobilu a to rozhodne nemá taký účinok ako pekná fotka, ktorá chytí za srdce, aj keď mobil necháte mimo spálne. Ak chcete podnietiť vášeň vo výťahu, vytvorte si spoločnú nástenku, plagát, alebo pospájate spoločné fotky, kde ste s partnerom boli šťastní do jednej koláže. Zaveste ich na stenu, položte na stolík. Vždy keď sa pozriete na vaše šťastie, odídu zlé nálady a vy dostanete chuť znova prežiť medové týždne. Nemusí to však byť pri mori, ale aj vo vašej posteli. Veď aj tá bola súčasťou pekných dní.

Sviece

Sú od nepamäti súčasťou života milencov. Samé o sebe vyvolávajú zmenený stav nálady. Nahá pokožka pri nich vyzerá atraktívnejšie. Uvoľňujú telo a verte, že ak si niekoľko rozmiestnite v spálni a použijete ich na osvetlenie miestnosti, do pár minút dostanete na seba chuť.

Náladové osvetlenie

Nielen sviece, ale aj LED osvetlenie vie veľmi dobre stimulovať chuť na milovanie vďaka farebným odtieňom. Vystačíte si však aj s bežnou žiarovkou napríklad červenej farby. Stačí ju zasvietiť v spálni a partnerovi bude jasné, že dnes to bude poriadne horúce. Červené svetelné spektrum veľmi intenzívne zvyšuje libido. Jedna červená žiarovka sa hodí do každej domácnosti. Minimálne na osvieženie sexuálnej rutiny.

Vôňa

Vysmážané rezne, sladký jablkový koláč, prepečené kurča nie sú vône, ktoré by v nás stimulovali chuť na sex, ale pôsobia na úplne iný orgán. Kto ich zacíti, okamžite zistí, že je hladný. Aktívni milenci majú preto doma aromalampu. Ak chcete zvýšiť váš sexuálny apetít a vášeň v posteli, pár kvapiek správnych silíc spôsobí zvýšenie haldu po milovaní. Najúčinnejšie na tento účel sú jazmín, pačuli, pomarančový kvet, santalové drevo, ruža, listea cubea a nesmieme zabudnúť na ylang – ylang.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #libido #milovanie #osvetlenie #afrodiziakum

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...