Čo milencov najviac nudí pri misionárskej polohe? Toto určite nerobte!

Patrí síce k najrozšírenejším, ale pri výbere najnudnejšej polohy, mnoho z nás ukáže práve na misionára.

02.11.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Striedaním milostných polôh a taktík vnímame aj zmeny pocitov.
debata

Táto poloha má potenciál, aby nás dokázala celý život baviť a uspokojovať. Zároveň však stačí málo a premení milostný život na nudnú rutinu, ktorá nebude ani za mak zaujímavou.

Ľah na pohodu

Tento bod sa týka najmä nežného pohlavia. Vzhľadom k tomu, že ono je pasívnejšou polovičkou, hoci nemalo by byť úplne ľahostajnou. Pre muža je najnudnejší moment, ak si uvedomí, že pod ním partnerka iba „leží“. Hlava na bok, telo vystreté a doslova vidí, že súčasťou diania ste len okrajovo. Stačí pár takýchto zážitkov a so sexom to pôjde dole vodou.

Mechanické objatia

Sú tou najhoršou možnosťou, ktorá sa dvojici môže stať. Po splynutí dáte ruky do objatia a nepohnete nimi prakticky počas celej akcie. Je to ako zovretie, ktoré nevadí milencom počas prvých mesiacov. Po čase však ide o rutinu, ktorú treba zmeniť. Misionár je veľmi intímny a paradoxne pri ňom najviac ľudí cíti odcudzenie. Práve preto, že nehu, lásku a spontánnosť nahrádza zvyk. Použite dlane na hladenie, na láskanie, škrabkanie, masírovanie, objavovanie tela. Môžete sa vybrať množstvom ciest a skúmať rozkoš tvárou v tvár.

Rovnaké slová

Je to ako začarovaný kruh. Rovnaký pohyb a správanie v nás automaticky iniciuje zvykové slová. Je to ako automatika, keď niekoho stretnete na ulici a bez otáľania ho pozdravíte. Ak vykonávate misionára stále v rovnakom prevedení, máme tendenciu hovoriť aj rovnaké veci. To je nuda ako hrom. Aj keď sú to pekné slová, stále dookola znejú otrepane. Na druhej strane zmena slovníka, vyznaní aj vyjadrení prináša do samotnej polohy automaticky nové variácie.

Rovnaké pocity

Striedaním milostných polôh a taktík vnímame aj zmeny pocitov. Pri jednej jedinej hrozí, že aj rozkoš nám zovšednie. Už nebude tak atraktívna, keď stimuluje prakticky stále iba rovnaké centrá slasti. S týmto má mnoho párov problém. Posteľ je priam nasiaknutá nudou. Stačí použiť nechty, stimulovať bradavky, prejsť po zadku, dotknúť sa stehna a masírovať aj iné erotogénne zóny. Pritom stále môžete byť k sebe obrátení tvárou a neprestať v milovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #rutina

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...