Chýba vám chuť na sex? Kde je problém?

Kedysi ste sa sexu s partnerom nevedeli nabažiť, teraz sa mu skôr vyhýbate. Vyriešte to skôr, než na sex zabudnete úplne.

30.10.2016 07:00
sex, vzťah, problém Foto:
Na sex nemáte ani pomyslenie?
debata (4)

Málo spánku

Ak sa nedokážete poriadne vyspať, jediné, na čo pri pohľade na posteľ mysslíte, je spánok. Ak sa už konečne zvalíte na posteľ, túžite dobehnúť to, čo ste zameškali. Ak trpíte nedostatkom spánku dlhodobo, potom nechuť n asex je celkom pochopiteľná. Najprv telu doprajte spánok, potom si samé vypýta sex.

Večný stres

Ani doma nedokážete „vypnúť“? V hlave máte toľko povinností, že myšlienky na sex sú okamžite vytlačené do úzadia. Neviete sa uvoľniť, ani doma zabudnúť na povinnosti, ktorých je priveľa. To si žiada relax, celkové upokojenie, inak sa takáto situácia v sexe nezlepší. Naučte sa prácu nechať v kancelárii, neberte si toho na plecia veľa a doma si už iba vychutnávajte partnera a pokoj.

Držíte diétu?

Nie vždy dokážeme odhadnúť, koľko energie naše telo potrebuje. Ak mu počas diéty čokoľvek odopierame, môže sa to vypomstiť celkovou malátnosťou. Ak telu chýba výživa, nemá energiu na nič navyše. A sex je niečím navyše, čo nám prináša radosť. Prehodnoťte vaše stravovanie skôr, než sa dostanete do stavu, kedy vám sex už ani nebude chýbať.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #partner #únava #vášeň #posteľ

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...