Klamstvá, ktoré od nového chlapa zabolia

Verili ste, že máte po svojom boku konečne normálneho chlapa. Ale stačilo pár týždňov a už sa vyfarbil.

04.10.2016 13:00
Smútok z rozchodu môže viesť k odmietaniu jedla... Foto:
Začiatok bol krásny, ale potom...
debata

Áno, som pripravený na vážny vzťah

Keď ste pred pár týždňami začínali, z jeho úst ste túto vetu počuli veľakrát. A zrazu… Po pár týždňoch intenzívneho randenia, kedy vy vidíte všetko v ružových farbách, on cúvne. „Vieš, ja sa na taký intenzívny vzťah necítim.“ Ups… Chce sa vám kričať! Je to rana pod pás. Navyše od muža, s ktorým vám bolo tak krásne.

S bývalou sa nestretávam

Na začiatku ste si vzťahy vyjasnili. Obaja ste voľní a minulosťou nezaťažení. A z toho vychádzate. Chvíľu všetko funguje, ako má. Ale naozaj len chvíľu. A potom mu začnú chodiť časté sms-ky od bývalej, dokonca sa s ňou náhodne stretne – hneď niekoľkokrát a vlastne on ani nevie, či k nej už nič necíti! Boli ste rýchlou nápalasťou na jeho rozchod, ktorý ho ešte neprebolel. A moc nad ním má iná žena.

Tvoje kamarátky sú fajn

Ale nie natrvalo… Hoci ich opisoval ako „veselé kopy“, už mu začínajú vadiť. Postupne a celkom nenápadne vyťahuje čoraz negatívnejšie opisy vašich priateliek, ktoré poznáte takmer celý život. Už nie sú ani veselé, ani fajn a už vôbec s nimi netúži tráviť čas. A bol by rád, kedy ste stretnutia s nimi obmedzili aj vy… To naozaj?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #klamstvo #kamarátky #priateľ #expartnerka

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...